Topp 3 mål i December

Julen är här och lyser frid på jorden, glädjen är stor =) God morgon vänner och god morgon December! Nu börjar nedräkningen på riktigt. 24 dagar till julafton och 31 dagar kvar utav året. Hur tycket ni att året har varit? Har ni hunnit med allt ni velat eller är det dags att lägga i en extra växel nu under årets sista dagar?
Jag tänker framför allt fokusera på att njuta och hoppas att julstämningen slår rot i mig. Men som vanligt så har jag lite mål även under den här månaden =)

Först en recap på Novembers mål

1. Att inte ge mig på glöggen förens den första December! Well, det gick i krasch dagen efter att målet sattes, haha! Men det kändes som att det var helt rätt kväll att bryta det på =)

2. Att boka Thailandsresan! Inte än, men snart så! (hoppas vi)

3. Att få sån pass ordning i lägenheten att jag slipper panikutbrott på grund av just oordningen! Ni förstår inte hur skönt det är att kunna sätta ett check på den punkten. Äntligen har vi verkligen en lägenhet

TOPP 3 MÅL I DECEMBER

1. Att hinna med både julbak och julsmak! Lussekatter, knäck, kola, saffranskolasnittar och allt annat gott jag kan komma på ska absolut bakas. Och självklart smakas på och njutas utav

2. Att borsta tänderna varje kväll! Okej, det är något jag verkligen skäms över men jag är sämst på att borsta tänderna på kvällen. Jag skulle aldrig lämna huset på morgonen utan mintfräsch andedräkt, men på kvällen är jag väl helt enkelt för lat… Det ska det bli ändring på!

3. Att ta hand om mitt hår! Jag ska se till att inte tvätta det varje dag utan försöka låta det vila så mycket som möjligt. Även en klipptid skall bokas in och på det en slingning.Vilka är era topp 3 mål i December? Berätta =)


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack snälla! Då håller jag tummarna för att vi lyckas =) Kram <33matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Haha, ja det är lite därför jag känner att jag måste ta tag i det 😉 Jag lyckades i alla fall igårkväll 😉 Såå bra mål! Absolut det där med bloggandet, det gillar jag 😉 Kram <33matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229