Topp 3 mål i Augusti

Godmorgon hjärtan! 010819. Vad känner vi? Ångest? Eller fortsatt lycka? Jag måste erkänna att jag har lite småstress över att det betyder att sommaren typ är över. Jag vet, jag vet! Vi har fortfarande hela Augusti framför oss, men det känns ändå lite som att det börjar närma sig slutet så pass mycket att man inte riktigt kan njuta till tusen. Men det ska jag ändå se till att göra. Och det ska ni med! Deal på den?? Dessutom ska jag ju precis iväg och hämta nycklarna till studentläggan (sååå spännande!), så allt för dålig start på Augusti blir det då inte!

Ny månad betyder såklart 3 nya mål. Men först en recap på förra månadens:

1. Jag ska leva! Det har jag verkligen börjat göra. Sakta med säkert börjar jag bli mig själv igen och den här punkten ska jag utan tvekan fortsätta med!

2. Jag ska ta tillvara på dagarna i mina arbetsveckor! Jag är så oerhört stolt över mig själv för att jag kan säga check på den här! Förra året försvann mina arbetsveckor helt och hållet, men nu har jag både ätit middagar, hållt pass, varit på Kallis, varit på födelsedagsfest, åkt till stranden och så mycket mer. Älskar't!

3. Jag ska springa en halvmara! Well, det gick ju helt åt skogen, haha! Med tanke på det tråkiga väder som var stora delar av månaden så har jag nästintill inte ens sprungit en enda gång förens nu de senaste 4 dagarna. Så fail på den!

TOPP 3 MÅL AUGUSTI

1. Jag ska åka iväg på en resa! Jag har fortfarande inte bokat något, och jag har ingen att åka med (troligtvis åker jag faktiskt helt själv). Men iväg någonstans ska jag innan skolan börjar!

2. Jag ska ha en heldag ute hos Agnes på Näs! Det här är liksom inte ett option längre. Kan ni förstå att under dom snart 8 åren vi har varit kompisar, och jag vet inte hur många utav dom som jag har räknat henne till min bästa vän, så har jag bara hälsat på en enda gång. INTE OKEJ! Så nu är det ett måste!

3. Jag har ett personligt mål! Inget roligt, spännande eller ärligt något jag kommer dela med mig utav. Utan det här målet är bara mitt och ingen annans, hihi!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

hannahlagerhammar
hannahlagerhammar,
Gud vad härligt med månadsmål! Det ska jag börja med ❤️
nouw.com/hannahlagerhammar
ellenholmberg
ellenholmberg,
Lycka till!!😍💗
nouw.com/ellenholmberg
Sabinakj
Sabinakj,
Personliga mål är ändå de bästa målen. Men vad roligt att du ska ut och resa, hoppas det verkligen blir av denna månaden då <3
nouw.com/sabinakj
Pia Widlund,
Härligt med mål, det ska man ha. Jag har satt upp mål för hösten men jag behåller dom för mig själv.
www.piaw.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Första har jag också på listan! Vill boka nuuuu!!!!
nouw.com/celinelundqvists
Netti Starby,
Vad roligt att du hämtar nycklarna till lägenheten idag och lycka till med dina nya mål! <3 Kramis
starbys.se
Amanda (Swedish Passport),
Så himla härliga mål! Är så sugen på att dra iväg på en resa själv jag med! Hade bokat in min första ensamresa utomlands med övernattning någonsin i våras, men då lyckades jag självklart dra på mig ett virus och ligga sjuk i två månader istället så har inte riktigt varit redo för att ge det ett nytt försök än, haha 😉
swedishpassport.com
linndossing
linndossing,
Åh så fina mål!! Tror det kan vara viktigt att ha mål för sig själv också <3 Kram
nouw.com/linndossing
juliafalten
juliafalten,
Så kul med mål, borde börja med det också! Kram finaste du
nouw.com/juliafalten
Yasmine,
Älskar din mållistor varje månad! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin