Topp 3 mål i Augusti

Onsdagen den 1a Augusti alltså? Here we go! En sista månad av att leva livet innan jag är tillbaka i skolbänken (okej, nästan en. Jag börjar den 27e, så 26 hela dagar rättare sagt), och den tänker jag verkligen ta till vara på. En sista chans att ladda upp batterierna inför den kommande långa hösten.

Så let’s make this count! Som vanligt kommer jag utan tvekan sätta 3 mål, men först en liten recap på hur det gick förra månaden:

1. Jag ska njuta av sommaren till 100%! STORT check på det! Som jag skrev för ett par dagar sen så har det här varit typ min bästa sommar någonsin. LOVE IT!

2. Jag ska läsa minst en bok! Well, pga föregående mål gick det lite sådär med det... Jag lånade en bok, och jag läste cirka 80 sidor. That’s as far as I got

3. Jag ska sätta ihop och filma min SAFE-klass! Nope... Jag beskyller mål nummer 1 igen, hehe


TOPP 3 MÅL JULI

1. Jag ska suga upp alla D-vitaminer jag kan! Än en gång kanske ett lite (väldigt) luddigt mål. Men jag behöver alla D-vitaminer jag kan få för att klara hösten + att jag känner att jag behöver ännu mera färg. Så nu ber jag vädergudarna om en massa sol, både under friveckan men också nästa arbetsvecka så jag kan få x antal härliga naps i solen

2. Jag ska köpa en ryggsäck! Det låter kanske som ett rätt trivialt mål, men det är betydligt lättare sagt än gjort. Egentligen behöver jag den innan New York resan, men framför allt är det till skolan. Jag tänker dock inte stressköpa någon utan letar efter the one. Den ska vara sjukt snygg, men samtidigt ha plats för dator, skolbäcker, matlåda och alla mina träningskläder. Good luck säger jag!

3. Jag ska sätta ihop och filma min SAFE-klass! Ja, ni ser rätt. Det är samma mål som i Juli. Men misslyckas man får man bakläxa, och det här är något jag måste göra för att bli godkänt på min träningsutbildning som jag gick i Februari. Bara att ta tag i och göra det!

Vilka är era topp 3 mål??


Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
Vilka bra mål!nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
linabjorup
linabjorup,
Gör du dessa själv? Hur gör du dem? Var tar du bilderna ifrån? #Nyfikenienstrutnouw.com/linabjorup
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229