Topp 3 mål Augusti

Som ni kanske läste igår så var Juli årets i särklass bästa månad för mig. Jag gjorde allt för att kombinera jobb och ledighet, jag gjorde allt för att utvecklas, utmanas och växa som person och jag tog några stora livsbeslut.
Så hur gick det egentligen med målen jag hade satt upp för Juli?1. Jag ska tillåta mig själv att skämma bort mig! Med två utlandsresor och en till bokad i bagaget kan jag nog helt klart säga att jag är nöjd med min prestation. En massa god mat, ett par drinkar mer än vanligt och lite vardagslyx. En bättre sommar helt enkelt!


2. Jag ska bortprioritera sömnen. Hmm, helt ärligt har jag svårt att svara på hur jag gjort haha. Jag har sovit gott och mycket men också haft fler sena kvällar än vanligt. Så godkänt kanske?


3. Jag ska läsa en bok! Hehe, jag har lånat en bok. Men sen har den legat väldigt fint på mitt nattduksbord. Inte så mycket mer... Sorgligt nog var det här en riktigt bra påminnelse om att det är dags att lämna till aka den för att inte åka på någon förseningsavgiftTopp 3 Mål i Augusti


1. Jag ska gå minst 3 stycken promenader i veckan. Frisk luft gör så gott för att inte tala om att försöka samla varenda en utav solstrålarna innan det är försent. En bonusutmaning blir att låta bilen stå så mycket som möjligt. Jag bor nära allt och den största anledningen till att jag kör är helt enkelt att jag är väldigt lat och bekväm av mig.


2. Att börja plugga! Tyvärr är det väl egentligen inget jag kan påverka särskilt mycket. Jag har ansökt, men med mina sena anmälningar ser det inte toppenbra ut. Men målet är att komma in och än en gång sätta mig vid skolbänken. Håll tummarna för mig!3. 30 days challange to split! Jag har varit så värdelös på att stretcha på sistone. Under all tid jag tog dansklasser stretchade vi ju på varje klass, vilket för mig var minst 5 gånger i veckan. Så att ta extra tid till stretch är inget som kommer naturligt för mig och med mitt fiskpinneminne blir det väldigt ofta (läs alltid) bortglömt. Så nu kör vi! 10 minuter varje dag i 30 dagar - Let's go!Gillar

Kommentarer

?? sandra
?? sandra,
låter som bra mål 😊www.sandramusic.spotlife.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack snälla! Det tuckte jag med 😉 Kram matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229