Today in snaps

Hej hjärtan!! Hur har eran Fredag varit? Om ni frågar mig så skulle mitt första svar vara vet inte, för hela dagen har jag utav någon anledning gått runt och trott att det är Torsdag haha! När jag imorse satt och kikade igenom lite olika bloggar trodde jag att det var flera som råkat publicera fel när det stod saker som Fredags inspo eller Friday Moodboard. Men det var ju faktiskt jag som hade fel, inte ni. My bad!


Så om vi då ska ta min dag idag, som då faktiskt är Fredag, så har den varit superhärlig! Efter att ha fått ligga kvar i sängen med både frukost och Nyhetsmorgon i bakgrunden, riktigt härligt länge tog jag mig ut på en löptur. En sån där riktigt härlig en när man känner sig så där oförklarligt stark. Jag sprang hela vägen hemifrån mig, ut till Själsö hamn och sen tillbaka. 15 kilometer stannade klockan (??) på. Inte för att jag kände mig trött och klar, utan för att då gav min häl upp. Sjukt tråkigt att behöva ge upp när man kommer in i en sån runners high, men samtidigt sjukt nöjd över mig själv. För 15 kilometer är verkligen inte illa pinkat


Efter att ha duschat och gjort mig i ordning tog jag mig iväg till Almedalen och sen vidare till stan. Tanken var att jag skulle försöka få lite pail på dom olika partierna och bli lite mera insatt inför valet i höst (för just nu har jag absolut noll koll), men tyvärr hade väldigt många börjat plocka ihop. Så istället hamnade jag inne i Googles tält där en tjej pratade om olika digitala inovationer. Jätteintressant faktiskt!


Efter ett par koppar gratiskaffe (woop woop) traskade jag sen vidare upp mot Öster. Jag fick imorse en liten, och väldig plötslig, påminnelse om att min kära sambo faktiskt fyller år på Fredag (kan vara så att jag kanske hade glömt det...). Så målet under dagen var att:

- Hitta present åt honom
-Hitta present åt en tjejkompis
- Se om jag kunde hitta något att ha på mig när Isa firar sin födelsedag imorgon
- Hämta ut en bok jag reserverat på biblioteket
- Byta batteri på min favoritklocka som hade stannat

Alltihop förutom något att ha på mig, lyckades jag checka av. Richards present hittade jag oväntat nog i den första butiken jag klev in i. En butik som jag klev in i utav en helt annan anledning och som jag aldrig trodde skulle ha något som passade honom. Men där stod den - den perfekta presenten. Nöjd tjej? Mycket!


På vägen hem längs strandpromenaden gick jag förbi x antal soptunnor, och ovanpå locket utav en av dom är det någon fin människa som lagt sin Amelia. Jag, som själv inte kan minnas sist jag la pengarna på en tidning (sen när blev det rimligt att ta 50 kronor för en tidning man läser en gång och sen slänger??), blev verkligen så otroligt glad. Så TACK till dig som gjorde det!


Här sitter jag nu ute i trädgården, i den varma sköna luften, med en nyöppnad Heat, Amelia brevid mig, datorn i knät och Partiledartalen igång i bakgrunden. Jag lyckades inte få så mycket info själv i Almedalen, så det är bara att ta tag i själv och se på SVT Play. Så himla bra att det går att göra! Tacka de fantastiska teknologiska framstegen för det!
Och tacka den fantastiska solen för det här otroliga vädret! Livet är så mycket bättre i solen!

Den stora frågan jag har kvar för kvällen är; var ska vi äta? Gotlandsvänner - har ni några tips? Det är ju typ omöjligt att få bord inne i stan, och som den stadsunge jag är så har jag ingen koll på ställena på landet. Så langa jättegärna era tips om ni har några =)


Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Åh vilka härliga bilder och vad grym du är! 😍nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TACK vännen <33nouw.com/matildaberlin
kovacevic
kovacevic,
SÅ härligt inlägg och så himla fina bilder <33nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229