To all the Singel Ladies (and men)
Jag vill tro att det finns någon där ute för alla här i världen. Inte att det finns en specifik person, en själsfrände som är den rätta, men att alla kan hitta kärleken. Jag vill i alla fall tro på det. Tro att alla kan hitta kärleken. Ibland måste man bara hjälpa sig själv på traven och leta på rätt ställen.

Jag tycker verkligen att det är jättekul med alla olika dejtingsidor som finns där ute. Specifika sidor för folk över 50, sidor för hästmänniskor, för Kristna, sportintresserade och så finns elitsinglar (har alltid undrat vad som krävs för att kvalificera sig som elitsingel, haha!). En annan sida är Mazily.se<
- dejting för kulturintresserade. Ja men varför inte ha första dejten tillsammans med någon annan som älskar Mumford & Sons på en utav deras konserter?
Ja jag tror verkligen att det finns någon för alla där ute - ibland gäller det bara att leta på rätt ställe.

Jag hittade min kärlek bland vännerna på gymmet och jag är så oerhört lycklig att jag fann just honom. Han som gör mig varm och lycklig. Som får mig att känna mig trygg och älskad. Han som kan driva mig till vansinne en sekunden och få mig att skratta så jag kiknar i nästa.

För alla er singlar där ute som älskar singellivet, I say GO for it! Ha kul, lev livet!

För er singlar som känner att det är kört och att ni kommer att dö ensamma, kan jag till 99% säkerhet lova att det inte kommer att bli så. DU är underbar och fantatisk och jag tror verkligen från botten av mitt hjärta att det finns någon för alla! Stay strong så hållar jag alla mina tummar och tår för dig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229