Tjejerna som fick mig att gråta

När jag skriver det här är klockan 08:27 - och jag storbölar! Vi snackar verkligen en ny nivå utav att fulgråta. Inte för att jag är ledsen, nej. Tvärtom! Jag gråter ögonen ur mig för att jag har fått äran att lära känna så otroliga människor.

Jag startade väldigt nervöst min blogg för ett par år sedan. Ärligt talat skämdes jag, för att i min värld var det bara uppmärksamhetssökande fjortisar och "töntiga" hästtjejer (no offense) som bloggade. Men så står jag här idag och har träffat så fantastiska tjejer, tjejer jag aldrig någonsin skulle ha råkat springa på annars. Än mindre kommit så nära att jag från botten av mitt hjärta kan kalla dom för mina vänner

Alldeles nyss ringde det på dörren och utanför stod blombudet. Jag har drömt om att få ett oväntat bud sen jag vet inte hur liten jag var, och idag hände det. För jag hade verkligen ingen som helst aning om vem det kunde vara ifrån.

In får jag den mest otroliga buketten! Och framför allt det mest otroliga kortet!
Där ↑ har ni anledningen till att jag nu sitter här med tårar rinnandes längs mina kinder. 7 tjejer jag aldrig någonsin har träffat, men som jag skriver med dagligen, har alltså gått ihop för att skicka kärlek i form av dessa otroliga blommor - till lilla mig. Jag är i sån chock! Jag är så övervälmigad! Jag är på riktigt mållös!

Det finns inte ord som kan förklara hur mycket jag älskar er! Eller för hur tacksam jag är!

@artibus @janielindahl @emmeliesehlin @johannastromqvist @Emmaengstrom @celinelundqvists @Hilma

Jag har verkligen inga ord för er! Ni är verkligen sånna otroliga tjejer med så mycket kärlek. Den inspirationen, glädjen och lyckan ni sprider dagligen - nej, det finns inga ord.
Tack för att ni förgyller mina dagar! TACK för att ni förgyller mitt liv!

(Psst! Emelie - I need all them tips på hur jag ska lyckas hålla den här i liv så länge som möjligt // MVH hon som alltid lyckas ta död på allt, hehe)

Det sista jag vill uppmana er alla till, är att sprida mer kärlek till alla runt omkring oss. Det betyder inte att man måste lägga ned en förmögenhet och skicka blommor till alla man känner. Nej, det är det lilla som betyder så otroligt mycket. Så kan vi alla snälla, i dessa otroliga tjejers anda, komma överens om att resten av veckan lovebombar vi världen? Deal?

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Men så himla fint av dem! <3nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Dom är verkligen MAGISKA!! <3nouw.com/matildaberlin
Jasmine
Jasmine,
Så himla fint gjort av tjejerna! Jag förstår att du blev glad. 😊

Svar: Tack så mycket för din kommentar! Kul att mitt inlägg uppskattades.

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
I know! Så juuukt otroliga!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229