Tips vid bloggtorka


1. Släpp datorn! Gå ut och spring, rör på dig eller gör något annat
Jag säger inte att du måste gå ut och springa milen (även om det är där jag har kommit på mina bästa inlägg, haha!), utan bara byta miljö. Att sitta vid datorn och pressa fram ett inlägg kommer inte att bli bra, utan bara sätta ännu mer spöken i hjärnan på dig och resultera i ett platt fall


2. Skriv en lista
Jag ÄLSKAR listor (som ni kanske har märkt, haha!)! Både som läsare, men också att fylla i själv. Man lär sig faktiskt en massa kul om sig själv. Så springer du på någon rolig lista, kopiera den tillsammans med en länk till vem du hittade den hos så att du kan sprida lite kärlek, och spara i ett utkast eller ditt dokument med bloggidéer eller någon annan stans så att du har den tills du behöver den =)


3. Sätt ihop ett kollage
… med de senaste plaggen, sminkprodukterna eller inredningsdetaljerna. Precis på samma sätt som du blir inspirerad av nya grejer, bli man som läsare det.
En riktigt fin bonus kan ju vara att du själv får en härlig shoppingstund och några paket att se fram emot =)

4. Sök inspiration hos andra
Sätt dig och läs dina favobloggar, scrolla runt på bloglovin, klicka in på nya bloggar genom andra kommentarsfält eller länkar, och bara läs! Det finns många fantastiska människor där ute som skriver om allt mellan himmel och jord.
Man kan liksom inte, inte bli inspirerad

5. … och hos dig själv!
Gå tillbaka i din egna blogg och kolla på inlägg du skrivit för länge sen. Ofta chockas man över hur man (utan att låta för självgod nu) skrivit riktigt proffsiga texter. Jag har flera gånger frågat mig själv “är det verkligen jag som skrivit det här??”, haha!


6. Tipsa om dina favoriter
Din bästa mascara, receptet till Mormors godaste Saffranspannkaka eller kanske hur man bäst viker strumporna för att ta så lite plats som möjligt i resväskan. Tipsa om något du älskar och saker du brukar göra för uppenbarligen är det något du till 100% kan stå för =)

Här har ni till exempel ett par av mina favoskor! Snygga, billiga och fantastisk sköna =)
Ni hittar dom HÄR

7. Skriv att du har torka och att du helt enkelt vill kika in för att önska en bra dag
Skriv sanningen! Rakt upp och ned. För det är ju precis så det ligger till och precis vad du vill göra. Kanske inte något du ska göra en gång i veckan, haha, men dom gångerna du verkligen sitter där och inte får fram någonting


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack fina du!! =)matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jag brukar också försöka göra det, tyvärr kommer mina idéer lite för sällan, haha! Men verkligen superbra tips =) matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229