Tips på bästa hårinpackningarna

Inlägget innehåller Adlinks

När jag skrev mitt inlägg där jag bad om er hjälp med mitt hår (HÄR) var ni flera stycken som bad om tips på hårinpackningar, vad jag använder för några och så vidare.
Så vad passar bättre än att jag skriver ett inlägg om just det när jag sitter med en inpackning i och väntar på att tiden skall gå?? =)

Jag använder mig faktiskt för tillfället av flera stycken (allt från budget till lite mera lyx). Då mitt hår är extremt torrt och torkas ut dagligen när jag svettas på mina pass använder jag dessa nästintill som balsam. Min frisör tipsade mig sist om att alltid använda inpackning varje gång jag duschar, så det gör jag. Visserligen vet jag inte om hon var medveten om att det är så gott som varje dag, haha!


Den första jag rekommenderar är inte bara inpackningen utan hela kittet med schampoo, inpackning och balsam. Det kommer från Maria Nila och är min stora favorit. Det gör verkligen magi för håret! Kitten finns också i flera serier, exempelvis för; Skadat hår, mer volym, färgat hår och mjukare hår. Det bästa med Maria Nila (bortsett från hur bra dom är) är att alla produkterna är 100% VEGANSKA och märkta med Godkända av Djurens rätt - hur bra???

Bild lånad från WeHeartIt
Bild lånad av finaste Sanna

Dom är lite dyrare (LÅNGT ifrån farligt dyra dock) men räcker oerhört länge. Tror att mitt förra kitt höll någonstans mellan 8-10 månader. Så det är helt klart värt det!
Jag har själv använt både Palette Luminouce Color och Structure Repair, och båda är heeelt fantastiska! Jag minns hur chockad jag blev när jag första gången bytte från mitt gamla Dove-schampoo köpt på Rusta till Maria Nilas, för man märkte verkligen resultat på en gång!
Är det något jag rekommenderar så är det verkligen dessa produkter!

Sen har jag två stycken budgetvarianter. Den ena köpt på Ica och den andra i Thailand.

Den här hittade jag på 7eleven i Thailand och fullkomligt ÄLSKAR! Någon som vet var den går att köpa??

Dessa är de som jag använder mer som balsam än som en “riktig” inpackning, dvs att jag har i den i håret i allt från 3-7 minuter beroende på hur lång tid det tar att raka mig, tvåla in mig, scrubba mig eller vad jag nu mer gör i duschen. Det tar alltså ingen extra tid tillskillnad från de lite dyrare inpackningarna som jag kliver ur duschen med och kan ha i mellan 30 minuter till 2 timmar.

Båda två är riktigt bra och riktar sig mot just skadat hår.
Den från Thailand har en lite klibbigare konsistens medan den från Loreal Paris är lenare. Den stora skillnaden mellan dessa är dock att den senare luktar fantastiskt gott! Ett stort plus är också att trots att jag har i den så kort tid känns håret så mycket friskare. Undrar hur det skulle bli om den satt i längre, hmmm! (Ni hittar den HÄR)

Sen använder jag också den HÄR serien som "budget" schampoo och balsam vilket direkt gör att håret känns tjockare - kanske borde testa den inpackningen med?

Som ni också märker varierar jag mig väldigt ofta då jag har märkt att det känns som att mitt hår vänjer sig och slutar svara på behandlingarna om jag använder samma produkter under alldeles för lång tid. Någon som upplevt samma sak??

Under tiden som jag satt och letade upp länkar till mina inpackningar scrollade jag förbi ett par andra som jag funderar på att klicka hem och testa.

Är det någon som använder någon dessa? Eller hört något om dom?
Med tanke på hur skadat mitt hår är just nu känner jag att jag inte kan ha för många inpackningar hemma, haha!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Självklart! Konstigt som sagt att utkastet publicerades :/ men tur att vi kunde reda ut det =) kram matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Då kanske jag ska ta och testa den =) Krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229