Tillbakablickar

En utav dom bästa sakerna med att ha en blogg är självklart när man lyckas inspirera, sätta ord på andras tankar och vara en förebild i vardagen!
Men sen är det fantastiskt roligt att kunna kolla tillbaka. Både på sånt man gjort, sånt man känt och hur man har utvecklats. Jag hade en lång morgon i sängen för ett par dagar sedan då jag passade på att gå tillbaka och läsa min egen blogg från början. Den är inte ens 1 år gammal men det är nästan lite läskigt hur jag har utvecklats och förändrats under denna period.
 
I början var jag oerhört osäker och skämdes lite över att faktiskt ha en blogg. Jag skapade den för att ha någon stans att skriva av mig och skrev i ett av de första inläggen att det inte fanns en chans att jag skulle skriva ett inlägg om dagen. Haha, i dagsläget blir det nästan alltid 3-4 publicerade inlägg om dagen, och nästan lika många fler påbörjade och kanske avslutade i utkast-korgen.
Jag hade också läst att man inte skulle lyckas med sin blogg om man inte spättsade sig, så en träningsblogg var vad det fick bli. Några abs-bilder här, lite om vad jag tränat där, kost och bilder från dagens pass var vad som fyllde bloggen.
Men jag tröttnade på det. Mitt liv är SÅ mycket mer än träning, missförstå mig inte för jag älskar verkligen träning och det är en enormt stor del, men jag vill framhäva och reflektera över allt det andra i mitt liv som jag älskar och värderar oerhört. Min familj, min underbara pojkvän, vänner, shopping, ekonomi och vardagen överlag - ja nu skriver jag om allt som poppar upp i mitt huvud.
 
Med tiden har allt det här lätt till fler läsare, mer motivation och hjärtlig glädje kring min blogg. Det är något jag (snart) verkligen är stolt över och inte lägre skäms och viskar om.
 
Så tusen tack till alla er där ute! Tack för att ni läser mina inlägg! Tack för att ni kommenterar! Tack för att ni ger mig enorm energi, glädje och inspiration!
TACK!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jättekul faktiskt! En bättre version av en dagbok =)matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229