Tillbaka på Bali

Tillbaka på Bali!
Efter mycket om och men... Hela dagen har liksom gått till att ta oss tillbaka. Vi hade check-out på hotellet vid 11, men låg kvar vid poolen till 1 innan vi gick för att checka-in vid båten och sen gå och äta. Denna Smoothie Bowl btw! Holy Tacomoly säger jag bara! Är ni på Gili T måste ni gå till The Banyan Tree! Dock är det nog bland den segaste servicen vi någonsin fått, så gå inte dit om ni har bråttom.

Båten skulle gå vid 3, med samling vid halv 3. Så vi stod där och väntade, och väntade, och väntade. Vid kvart över kommer dom och säger att båten är försenad till 4, så vi passade på att springa iväg och ta en kaffe. Först tänkte vi sitta på caffét, men det hade varit så drygt om båten kom för tidigt och dom hade åkt utan oss. Så vi gick tillbaka. Och väntade och väntade. 20 över kom den, sen tog det nog närmre en halvtimme för dom att få av passagerna och på oss. Och där efter var det två stopp på vägen innan vi äntligen kom till vår hamn - där det sen var nästan en två timmars biltur kvar till hotellet.
När vi väl var framme så var det bäcksvart ute och bara middag som gällde.

Så ja, det har varit one of them days. Men nu är vi tillbaka på Bali, tillbaka i Seminyak och ska njuta till tusen utav våra sista dagar i värmen =)

Gillar

Kommentarer

camillacecilia
camillacecilia,
Ser så godt ut!😍😄nouw.com/camillacecilia
Matildaberlin
Matildaberlin,
De var det verkligen med =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
Tacemumford
Tacemumford,
men guuu vad gott!kramnouw.com/tacemumford
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jaaaa! SÅ himla gott <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229