This day though

Innehåller affiliate-länkar

Träningskläder från Stronger

Jag dör för den här dagen!!
Det låter kanske löjligt, men efter att ha haft den konstanta stressen och pressen av att jag måste plugga de senaste veckorna har jag liksom glömt hur det är att vara ledig. Och vet ni vad? Det är underbart!! Trots att jag egentligen inte har gjort något speciellt, tvärtom har jag gjort tråkgöra i form av att städa hela lägenheten, vika tvätt och gå ut med soporna, har jag gjort varenda sak med ett stort leende på mina läppar

Min så kallade sovmorgon, dvs att jag inte satt något larm, resulterade i att jag vaknade helt av mig själv klockan 06:50, haha! Men samtidigt var jag pigg, glad och utvilad så det gjorde mig verkligen ingenting. Så istället för att gråta över det hoppade jag upp ur sängen, drog på mig träningskläder, letade rätt på och rullade ut min yoga-matta mitt i vardagsrummet, tände ett par ljus och körde igång en gammal BodyBalance på datorn. BÄSTA starten på dagen!

Det märks verkligen att 1. det var evigheter sen jag körde, och 2. hur ovaken min kropp är så dags på morgonen. Så no hate på tekniken!

Helt nyvaken, helt osminkad = den nakna sanningen

Sen har jag gjort allt det andra: legat i soffan och scrollat på datorn, uppdaterat och städat datorn (fettfläckarna va inte att leka med), diskat, städat toan, dammsugit (okej, jag har inte, utan jag klickade igång robottdammsugaren), vikt tvätt, gått ut med soporna, tagit en promenad i solen - listan är lång. Och det är sååå skönt att ha checkat allt!

Sen får vi inte glömma att min älskade Lillasyster har kommit hit! Hon och Richard är hemma och väntar på mig med världens godaste hämtmat från Chili and Soy medan jag just nu är på gymmet. För vad vore väl en Torsdag utan BodyJam?

Livet just nu = UNDERBART!

Hur har eran dag varit? Bra hoppas jag!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Så läckra träningskläder! 😊
Hoppas DU får en toppen Helg nu<3
Kramis
nouw.com/by_anniess
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK vännen! Och detsamma <3nouw.com/matildaberlin
Sara
Sara,
Bra start på dagen! Kroppen är naturligt stelare på morgonen vilket faktiskt gör det mer födelaktigt o träna mobilitet just då, är man för varm är det högre risk att sträcka sig för mkt.
Men håller man i rutinen så vänjer kroppen sig efter att tag o du kommer känna dig mjukare även tidigt på morgonen 👍😍
saraunderbara.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Huh! Hade verkligen ingen aning om! Tack! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229