Things I Love #2

Vecka nummer två med detta segment: Things I love
Varje torsdag är planen att jag ska lägga upp ett inlägg på en sak jag älskar och vill tipsa er alla om. Vi får dock se hur lång tid det tar innan jag kommer att glömma bort det, haha! Helt ärligt höll jag på att glömma det idag så jag har satt ett larm nästa vecka.
 
Hur som helst kommer här dagens tips:
 
Things I love #2 - Precious Dry Oil från Yves Rocher
 
 
Jag fick faktiskt hem den här i ett samarbete för ett par veckor sedan för att testa och recensera. När jag fick hem paketet var jag jättetaggad på att prova något nytt men hade långt ifrån någon förväntning på att jag skulle hitta en ny favorit. Vilket jag helt klart gjorde!
Den här är verkligen heeelt fantastisk!  
 
Yves Rocher beskriver den såhär:
 "En riktigt lyxig guldskimrande torrolja med alla de närande egenskaperna och väldoften från monoï från Tahiti. Fint pärlemorpuder ger ett subtilt gyllene skimmer åt hud och hår, och framhäver solbrännan på ett vackert sätt. Den lena, torra oljekonsistensen smälter in i huden utan att kladda eller kännas fet. Huden får en varm lyster och en härlig exotisk doft medan håret får extra glans och mjukhet."
 
Klychig texta va?? Men den stämmer sååå bra! Doften är FANTASTISK, huden får en underbar nyans (lite sådär lagom solbränd utan att se fake ut) och man blir len som en barnrumpa. Dock ska ni INTE ha den I håret! Big mistake! Usch vad håret blev oljigt och flottigt. Jag tror att det tog 3 eller  tvättar innan jag fick ur den.
So big NO-NO!
Men till huden är den min absoluta nya favorit och jag rekommenderar er alla att köpa den.
Ni hittar den HÄR i världens bästa paket med bland annat den underbara parfymen mamma fick I morsdagspresent =)

(Jag vet att länken ser lite B ut, men den är 100% äkta från Yves Rocher ) 

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack snälla! Ja, det finns så mycket kasst där ute så då gäller det att sortera ut det bra =) Krammatildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Den är grym! Så gör det =) matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229