The Most Fantastic Day

Asså åhh för den här dagen! 
Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Eller jo, idag lider jag verkligen av måndagsånget. Eller kanske inte måndagsångest, utan helt enkelt det faktum att jag inte vill att dagen någonsin skall ta slut.
Vi började, som ni kanske läste, dagen med en superhärlig morgonpromenad under vilken vi kom på den briljanta idén att bjuda in oss själva på frukost hemma hos mamma och pappa. Laddade med en massa energi knatade vi sedan förbi hemma för att hämta cyklarna och ta oss till gymmet  för att köra ett sånt där riktigt söndagspass. Richard har varit lite off med sin träning, så det är verkligen jättekul att han kommit igång och hittat gnistan igen. 
Precis lagom trötta cyklade vi hem, lagade lunch och åt tillsammans. Så mycket mystid idag! Och det mest fantastiska är att det inte är "avsatt" mys utan bara naturligt under dagens syslor =)
 
Under våran morgonpromenad konstaterade vi också att det verkligen känns som att vara utomlands, för vädret har idag varit HELT fantastiskt. En repris på gårdagens ballehäng var helt klart ett faktum för mig, och åhh som jag njöt av solen och värmen. Visst är det galet hur mycket solen kan göra??
Och nu är vi hemma vid mamma och pappa igen (bra sätt att binda ihop dagen på, haha) för att grilla och tacka av denna magiska dag! Trots att jag verkligen inte vill att den någonsin skall vara över

Morgonpromenad i shorts klockan halv 9 i början av Maj - hur fantastiskt??

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jag heeelt fantastiskt! =) Tack söta!matildaberlin.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åhh, tack fina du! =)matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229