That's how we do it

Här snackar vi endorfinrus och lycka! Receptet? 60 minuter BodyCombat och 30 minuter CXWorx. Musklerna stramar och är skakiga på samma gång och leendet är som klistrat från öra till öra. 
Det är inte så ofta jag kan gå på Combat, det är faktiskt väldigt, väldigt sällan. Men jag älskar passet och tar varje chans jag får. Ikväll var en sån dag när chansen fanns. Och jösses vad jag kände mig stark och energifylld. Den där extrakraften fanns där idag. Den där som gör att man kan ge nästintill 100% och känna att man håller på att dö (inte bokstavligt, ni förstår vad jag menar) i ena sekunden och sen i nästa ladda upp och ge järnet i låten därpå. Att få lämna passet med axlar som brinner, skulderbland som krampar och latsmuskulatur där det känns som att träningsvärken uppstod innan jag ens lämnat salen - det mina vänner är lycka!
Ännu mer lycka är sen att som instruktör gå in och leverera en av dom bästa CX-klasserna på länge!
Endorfinrus och lycka var det!
Och nu ska jag få hämta ut paketet från Nelly (det hann i tid, thank God!), åka hem och slänga ihop en riktigt god wok, sjunka ned lycklig och trött i soffan och få njuta av att det bara är en endaste arbetsdag kvar. Sen är ledighet och julen, trots bristen på snö, ett faktum. 

Haha, hittade den här idag och skrattade ordentligt över hur klockren den är. Så God Jul 2015

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229