Thai-boxning - First timer

Vad passar bättre idag än en riktigt stor throw back? Jag insåg faktiskt precis att det ju till och med är Torsdag, så närmare bestämt blir det en regelrätt TBT till för exakt ett år sedan. Den 25 April 2018 var nämligen första gången jag testade ThaiBoxning (kan någon förklara varför jag inte gjort det igen sedan dess??). Jag var inne i världens träningsdipp. Okej, världens är att ta i för jag tränade fortfarande typ varje dag, men tyckte inte att det var lika kul som vanligt. Så jag behövde göra något helt nytt - därav just Thaiboxning

För att vara väldigt exakt så skrev jag såhär:

"Ett stort j*kla check på min veckoutmaning!
Igår mötte jag upp fantastiska Lisa på Stockholm Kickboxning för en riktig träningsdate. Hon har minst lika många myror i brallan som jag har och är nästintill omöjlig att få till en träff med, om det inte involverar träning. Inte mig emot, haha!
Så igår fick hon stå ut med en nybörjare till mitshållare. Tack och lov hade jag efter alla timmar utav BodyCombat lite koll på jab, cross, hooks, uppercuts, sparkar och knän. Men det är en väldans skillnad på att slå mot luften och att verkligen träffa något.
Träningsvärken idag är inte att leka med, haha!"

Efter det var jag tillbaka igen. Det var verkligen precis den kicken jag behövde för ny inspiration och ny motivation. För mig handlar dipparna alltid om att jag fastnar i samma mönster. Antingen går jag på samma pass dag in och dag ut, eller så passar inte grupptränings-schemat ihop med mina tider vilket resulterar i att jag går till gymmet och gör samma fantasi-lösa övningar om och om igen. Hur kul? Svar: Inte alls!

Så dagens stora tips jag skickar med er alla är: Testa något nytt! Bryt mönstret! Våga!
Det behöver absolut inte handla om träning, även om det är ett perfekt område att applicera det på. Nej, det gäller livet generellt. Våga kliva utanför din comfort-zone och gör något helt nytt. Man vet verkligen aldrig var det leder. Se bara på mig - ett år senare står jag här som BodyCombat-instruktör. Allt tack vare den där dagen för ett år sen? I don't know, men det var utan tvekan en stor kick i rätt riktning!

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Åh det här har jag velat testa superlänge. Har ju kört combat en massa men ser sååå löjlig ut haha men då kanske jag ska testa det här ändå sen när jag kan röra mig ordentligt igen haha. kram på dig finis och tack för tipset <3 nouw.com/linnearosengren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! Du måste testa! Är så sjuuuukt kul! kram finaste <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
UNDERBART! Jag drömmer om att testa boxning, thai boxning eller krav maga! 😃 Kram yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! Det måste du ta och göra! Och berätta vad du tyckte sen såklart <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229