Testar helt ny träningsform

Lätt död efteråt

För er som känner mig så vet ni att det nästan bara finns en enda sak jag inte tränar - och det är spinning. Jag älskar att hoppa, skutta, dansa och flänga, och att då bara sitta på en cykel som dessutom inte rör sig... Nope, inte min grej.
Men så mådde jag dåligt (psykiskt) för ett par dagar sen och behövde hitta på något. Så jag bokade på mig på något jag aldrig någonsin har kört tidigare, nämligen Les Mills - The Trip. Passet i sig har funnits i ett par år, men jag har aldrig tagit tummen ur och testat. Förens nu

Vad är då The trip? Jo det är "framtidens spinning". Klassen tar plats i en helt nedsläckt spinningsal, bortsett från den stora bioduken som under hela passet tar dig genom the trip.
Och det här hörni - det var såååå coolt! Det var verkligen träning möter tv-spel. Man glömde helt bort att man faktiskt var på gymmet och inte hemma framför tvn, samtidigt som man svettades som en gris, haha! Roligast av allt var att man, precis som ni kan se på klippet ovan, satt och lutade med i kurvorna utan att man tänkte på det. Hela tiden kändes det verkligen som att man rörde sig likt i en 3D-film, vilket var så sjukt läckert!

Tyvärr finns det inte alls på särskilt många ställen (i Stockholm hittar ni det på SATS Stureplan), men får ni chansen att testa så måste ni verkligen göra det!

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Har hört om detta tidigare och det låter så kul! Vad var det vi sa? Att vi skulle bryta våra gamla mönster och testa nytt? You go girl! Stor kram<3nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Precis vad jag kände för att göra =) kram <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
Det skulle jag vilja testa, för det låter supercoolt och kul! 😃 Kram yasmissy.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! Do it!! kram fina <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229