Testar facial brush för första gången

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon hjärtan! Och Godmorgon Fredag! Woop woop! Och det är inte vilken Fredag som helst, nej idag ska jag både få pussa på min älskade lillasyster som kommer upp och hälsar på, och dessutom ska här firas. Sista dagen som 23. Kanske inte att det är sista dagen, utan snarare det faktum att vid midnatt slår det över och blir min dag. Så vad gör man då? Jo man korkar upp bubblet, tar på sig klackarna och går ut och dansar natten lång. Yay!

På tal om bubbel och klackar så ska jag snabbt säga att eventet igår var hur kul som helst. Kan till och med vara så att jag dyker upp på Elle TV, hehe! Lovar att uppdatera er mer om allt lite senare! Men det jag skulle komma till var att jag blev så oerhört inspirerad till allt möjligt att jag faktiskt passade på att testa en del nya produkter igårkväll när jag kom hem.

Jag vet inte hur det är med er, men efter en sån dag så vill jag verkligen se till att rengöra ansiktet. Både jag och Lisa blev sminkade på eventet, riktigt snyggt faktiskt, men någon stans i bakhuvudet så ligger en tanke som säger att jag vet ju faktiskt inte alls vad dom använder för produkter. Dom pratar om hur bra dom är, yada hit och yada dit. Men man vet ju ärligt inte. Så igårkväll plockade jag för första gången fram min ansikts-rengöringsborste jag fick hem i min vinst från Remington.

Efter att ha tagit bort sminket och snabbt tvättat av med min älskade Cetaphil (vad skulle jag ens göra utan den??), fuktade jag borsten med vatten och applicerade sen OSKIA Renaissance Cleansing Gel. Det är en rengöringsgel (no shit!) som beskrivs vara den första i sitt slag, som jag fick hem i min förra Lookfantastic Beautybox men som jag inte har testat än. Sen gick jag loss!

Psst! Glöm inte att jag har en kod som gäller på Beautyboxen! Du hittar mer info om det HÄR

Vad tyckte jag då?
Okej, nu låter det här som antingen världens annons eller som ett sponsrat inlägg, och det är det inte! Men jag märkte verkligen skillnad på en gång! När var min hud såhär mjuk senast?? Inte en susning! Vi snackar i klass med babyhud. Älskar’t! Om det är rengöringsgelen eller borsten vet jag inte. Och ärligt bryr jag mig heller inte, för det här är ett vinnande koncept, haha!
Någon av er som testat någon utav dom? Vad tyckte ni i sånna fall?

Gillar

Kommentarer

Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
Testat en sådam och den var verkligen magisk! Kram! och hej ifrån Gotland!nouw.com/melinabjorkmangot
happyM
happyM,
Åhhh så kul att få testa!!! Och dessutom så galet kul att hitta en favvis!!! Kram ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229