Testar Antigravity Yoga

Igår gjorde jag något jag aldrig testat innan! Hör och häpna, men jag gav mig på Antigravity Yoga. I know, så coolt!
Jag har länge velat testa då dom faktiskt har det på SATS Täby Centrum, men det har alltid varit fullt. Utav en slump såg jag igår att det fanns platser kvar på passet innan min BodyJam igår. Så jag svirade om och skyndade dit.
Helt ärligt hade jag ingen som helst aning om vad jag hade att vänta när jag klev in i salen, men hey ingen minns en fegis. Och livet i en låda är rätt så tråkigt, eller vad säger ni?


Självklart kunde jag inte fota något under tiden, och eftersom att min Jam började samtidigt som passet slutade kunde jag heller inte stanna kvar och fota efter. Så jag lånar ett par bilder från Pinterest för att visa vad vi gjorde.

Det är alltså i/med sånna här hammockar man ”jobbar”. Det första vi gjorde var att liksom klättra in i en kukong (bild 1), andas och landa i stunden. Därefter var vi igång! Pose nummer två var rakt in i att hänga upp-o-ned (bild 2). Sen var det framför och bakom, upp och ned, in och ut i en timme (45 minuter för mig då, innan jag smet ut). Men för att vara heeelt ny var det rätt så kul att gå från att inte ens ha rört någon yoga-hammock till att avsluta med posen i bild nummer 3.

Lite tveksamt om det kommer bli något återkommande pass i min träningskalender då jag saknade flowet i den ”vanliga” yogan. Men helt klart är det något jag tycker ni ska testa om ni får chansen =)

Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
Åhh vad spännande!nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur? =) <3nouw.com/matildaberlin
eselimovic
eselimovic,
jag har provat det en gång och shit vad läskigt det var. Samtidigt som instruktören säger om du gör fel kan du landa på huvudet.. nouw.com/eselimovic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men whaaat?? det sa verkligen inte den instruktören jag gick för, haha! Förstår då att du tyckte det var läskigt!! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229