Tävling för dig - ny Iphone

I samarbete med GoCustomized

Jag inser nu att jag har missat att berätta den, men för ett par veckor sedan skaffade jag en ny telefon. Ihhh! Den lyckan det är alltså!

Jag har aldrig varit nöjd med kameran i min Iphone 7. Även om den har varit bra så har det känts som att jag och den inte riktigt velat samma sak.
Så efter att ha jobbat hela sommaren och faktiskt fått ut en rätt så väldigt bra lön, tyckte jag att jag var värd en ny telefon. Så jag unnade (nej, investerade) i mig själv och köpte en Iphone X. Om jag är nöjd? Utan tvekan!!

Som ni kanske vet är jag rätt så klumpig, så både plast/skyddsglas på framsidan och ett täckande skal för baksidan har alltid varit A och O för mig. Jag kan på riktigt inte förstå hur folk kan få runt med telefonen bara som den är. Det var en sak när man hade en gammal Sony eller Nokia, men en Iphone? No way!

Dock är jag ingen sån som lägger 500 spänn på ett skal... Nej, det är jag (tyvärr) alldeles för snål för. Så nu under första tiden har jag haft det billigaste skalet (men som ändå såg okej ut) som jag kunde hitta i New York. Men man får ju oftast vad man betalar för, så särskilt snyggt är det inte.

Förstå då min lycka när jag fick chansen att designa mitt eget skal hos Gocustomized. Först övervägde jag att vara riktigt kreativ med bilder, mönster och quotes (för man kan verkligen designa det precis så som man vill ha det), men kom fram till att less is more.
Och hur snyggt blev det inte?

TÄVLINGEN AVSLUTAD

Nu har du chansen att få göra samma sak, för i samarbete med dom har jag fått äran att tävla ut valfri produkt från deras sida (upp till ett värde av 25€). Dvs göra ditt eget skal till mobil eller ipad och få din device så snygg som bara du kan få den
. Hur fantastiskt?

Allt du behöver göra är att:
1. Följa mig på instagram @matildaberlin
2. Följa gocustomized på instagram @gocustomized
3. Lämna en kommentar här under (du behöver absolut inte ha en egen blogg för att delta, utan kommentarer kan man lämna i alla fall) och säga att du är med =)

Tävlingen avslutas Söndag 20.00 och jag kommer då kontakta vinnaren med vidare info

STORT LYCKA TILL! <3

Gillar

Kommentarer

Lo
Lo,
Wow är med, heter Lugniviken
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhh! Så kul! Håller tummarna för dig vännen <3nouw.com/matildaberlin
Annika Nilsson
Annika Nilsson,
WOW! Jag är med! Följer på instagram: aneritrea
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhh så kul! Håller tummarna <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229