TÄVLING

I samarbete med GoCustomized

Godmorgon finingar! Hur underbart är det inte att det är Tisdag idag? Kanske inte för att det är just Tisdag i sig, utan för att det betyder att jag har checkat av en tenta och bara har en till att skriva. Dessutom är vi nu nere på 3 ynka små dagar. Hör ni hur sjukt det är? Det känns verkligen som att det var igår jag skrev och klagade om att det var 22 dagar kvar. Det betyder att ni snart slipper höra mig tjata mera, haha

Jag är, som ni kanske märker, på riktigt bra humör! Och det vill jag såklart att du med ska vara, så vad sägs om att kicka igång den här dagen med en liten tävling? (Yaaaaay)

För ett tag sen var jag inne hos Gocustomized och designade mina egna skal. Hur snygga blev dom inte? Efter att ha gått runt med mitt röda julskal följt utav ett grått tyckte jag att det var dags för något vårigare och härligare, och jag måste säga att jag verkligen har lyckats!
Nu är det nästan så att jag inte ens kan bestämma mig för vilket jag ska ha när jag lämnar lägenheten, haha!

(Behöver jag ens säga hur mycket jag verkligen att det finns sidor där man kan göra eget iPhone X skal!)

Så, är du också sugen på att designa eget skal? Jag gissar att du svarar Självklart!
Perfect! För nu har du chansen att vinna chansen att göra just det!
Hur fantastiskt?

TÄVLINGEN AVSLUTAD

Allt du behöver göra är att:

1. Följa mig på valfri plattform (bloglovin @matildaberlin, instagram @matildaberlin, nouw @matildaberlin eller facebook @matildaberlin)

2. Kika in hos Gocustomized och se vilket slags skal du skulle designa om du vann

3. Lämna en kommentar här under (du behöver absolut inte ha en egen blogg för att delta, utan kommentera kan man göra i alla fall) med svaret på punkt 2 och var du följer och under vilket namn =)
Ex. Jag är med! Följer er dig på insta under Andersandersson

Tävlingen avslutas Torsdag 23:59 och därefter kommer vinnaren kontaktas (så se till att lämna något sätt jag kan nå dig på)

STORT LYCKA TILL! <3

Gillar

Kommentarer

Beatrice Jakobsson Fotograf
Beatrice Jakobsson Fotograf,
Jag är med! Följer dig på Instagram under namnet @beattriicee och sedan följer jag dig på bloglovin! Skulle lätt göra ett motiv med en av mina bilder som jag tagit på senaste tiden och använt som motiv!!! <3 Kram!beattriicee.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh vad kul! Håller tummarna för dig! kramnouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Så fina skal du designat! Jag är med! Följer dig både här på nouw och på insta. Jag tror jag skulle gjort ett skal med en bild från någon av mina resor, lite hav och palmer kanske 😊 nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh vad kul! Håller tummarna för dig! kramnouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229