Tårarna bara sprutade

Kan någon snälla förklara det här med att vara tjej för mig? Efter 22 år på denna jord har jag fortfarande mycket kvar att lära...
Det här med att hysteriskt sitta och gråta, utan att kunna sluta, och absolut inte ha en aning om varför - vad är det? Och varför gör man så?

Under våra första år tillsammans kunde Richard räkna gånger jag grät på en hand, och alla gångerna var för att jag hade skadat mig. Senaste halvåret däremot - där finns det inte tillräckligt många händer för att ens hålla koll.
Nej, jag PMSar inte. Tvärt om borde det vara jättelugnt just nu. Dessutom har jag ju heller inga tillsatta hormoner i kroppen längre, utan det är all me.
Och utav någon anledning har mina boobs börjat växa igen. Som sagt, inte pga PMS, utan bara spontant. Inte för att jag klagar, men det känns bara märkligt.

Jag är liksom inte van med allt där. Och jag är heller inget fan utav det... Hur hanterar ni sånna situationer, typ som den idag när tårarna bara sprutade? Vilka är dom bästa lösningarna?

Gillar

Kommentarer

Ljuva Julia
Ljuva Julia,
men ååh, känner igen mig! KRAM! ljuvajulia.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina!! KRAM <33nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Jag förstår inte heller varför det blir så,men kan vara någonting du tycker jobbigare sedan tidigare. Sorger kan komma senare,men det är en tuff känsla :/ kram <3 nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Väldigt sant =( Så himla jobbigt när det slår till bara... Kram fina du <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229