Tankar i ett FörhållandeAlla förhållanden har sina toppar och dalar, och jag tror faktiskt att alla måste bråka nu och då för att relationen inte skall svalna och dö ut. Det viktiga är bara att man blir sams och gör upp.

Jag ska erkänna att vi bråkade idag. Inte om något viktigt utan dom där småsakerna som man bara behöver rensa luften med.

Jag kommer inte på något sätt säga att jag gjort fel. Och det kommer med största säkerhet inte Richard heller att göra. Men det är i dom lägena det gäller att svälja sin stolthet och göra det där lilla extra för den andre.

Så under tiden Richard är iväg på annat håll så passade jag på att stanna till på Ica på väg hem från gymmet, för att göra just det där lilla extra innan jag åkte hem till mamma och pappa för familjekväll.

Så nu när Richard kommer hem kommer han att hitta en youghurt, en liter mjölk, en NOCCO och en nektarin i kylen. Inget stort alls, men något som han annars skulle behöva handla. Förutom nektarinen som var det där lilla extra. Det är ju bara tusan att jag aldrig kommer ihåg om det är persika eller nektarin han gillar... Men det är väl typ samma sak?? ;)
Hoppas bara att Richard inte läser det här innan han ser det, haha!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja men visst är det så! Man behöver släppa på trycket, men som sagt så oerhört viktigt att bli sams efteråt =) Kram fina!matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jag förstår absolut! Det är faktiskt så enkelt som att vi (eller framför allt jag) tycker att det är betydligt godare =)matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229