Tänk vad livet kunnat vara annorlunda

Godmorgon hjärtan!
Just nu önskar jag verkligen bara att jag skulle kunna sagt Oh Happy Saturday! och sen gått och satt mig med ett glas på någon härlig uteservering. Men nej, dag nummer 5 utav arbetsveckans 7 står framför mig. Och dessutom är idag den värsta av dom alla... 14:30 kliver vi på för att sen ta en tur upp till Nynäs där vi sen ska ligga still i flera timmar (har ni hört något så dumt?) innan vi vänder hem till ön och liksom igår kliver av vid 03:00. Fudge life (*happy face on*)

Det är ju dock trots allt Lördag. Och vi alla vet vad jag hör på Lördagar? Äter godis såklart!
Eftersom att jag inte är hemma och kan avnjuta min vanliga godispåse med smarties, soda pops och gammaldags krokanter, kommer dagens godistopp vara följande:

1. Djungelvrål (som jag egentligen hatar eftersom att jag inte gillar lakrits, men då just det hjälper mot sjösjuka har jag lärt mig gilla dom, haha)
2. Dumle
3. Blå Fazer
4. Keso med müsli och kanel (godis? Inte direkt, men gott i alla fall!)

Vad kommer ni äta för smarrigt ikväll?

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Sega arbetspass 😟 Det blev inget lördagsgodis för mig igår utan jag frossade i en stor nybakad äppelmunk istället (en stådan där med ett urkärnat äpple som fylls med kanel och socker och sedan bakas in i ett smördegsknyte och penslas och toppas med pärlsocker). Försöker undvika godis för min doktor säger att det inte är bra för inflammerade leder med socker. Håller mig till fikabröd istället 😉 Stor kram finaste Matilda <333helna.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu! Det lär ju verkligen inte helt fel det heller 😉 KRAM finaste <33nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
va ute och satt vid en mysig strand med kompisar,mat och godis👍🏼💗nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad underbart!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229