Tacksamhetslista

Jag har på sistone insett att ju äldre man blir (nu låter det som att jag antingen är 75 eller har världens ålderskris - vilket jag kanske har) så måste man verkligen uppskatta och vara tacksam över det man har runt omkring sig. Det som egentligen inte är mer än vardag och ofta tas förgivet.
Jag klickade in på en blogg där bloggaren berättade att hennes syster brukade skriva tacksamhetslistor varje fredag. Superbra idé tycker jag. Det gäller att fokusera på vad som är bra i ens eget liv och inte bara längta och tråna efter sånt man inte har. Jag ska inte härmas och göra det varje fredag, men eftersom jag varit lite smånere den här veckan känner jag för att skriva en sådan lista just den här fredagen som en påminnelse till mig själv om det jag har att vara glad över:
 
- Frukost. Jag älskar frukostar. Bästa måltiden på hela dagen och ibland äter jag frukost två gånger. Jag älskar de gångerna jag har tiden att göra en god frukost och sitta och äta länge

 

- FransförlängningarJag ska äntligen göra ett nytt set fransar på måndag och jag längtar så mycket. Jag känner mig en miljon gånger finare med fransarna när jag i övrigt är osminkad. Räddningen för vilken morgontrött och lat person som helst

- Solstrålar och vårfeeling. Hur glad blir man inte av att solen har börjat titta fram? Det känns som att alla runt omkring en har vaknat ur någon slags vinterdvala av deppighet och plöttsligt börjar le och sprida glädje. Jag inkluderad. Sååå härligt!

 

- Min älskade pojkvän. Han som alltid stöttar mig! Han som alltid finns där! Han som fått mig att utvecklas som människa och gjort mig 100 x bekvämare med mig själv!

- Dagens möjligheter. Ny dag, nya möjligheter. Dessutom har jag en stor chans på något jag verkligen hoppas på idag, så önska mig lycka till

- Fredagar, helger och ledighet. Att få känna sig sådär extra glad som man bara blir under helger. Att få den där extra tiden till allt roligt man vill göra. Att kunna göra vad man vill utan större förpliktelser. 
Det tar vi fredag på va? =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack detsamma fina du! Krammatildaberlin.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack söta du! matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229