Tacksam för min ångest?

Godmorgon hjärtan! Jag sitter just nu vid köksbordet hemma i mitt barndomshem. Än så länge är det bara jag som är vaken, men alldeles strax kommer både Mamma och Wilma att göra mig sällskap. Jag vill säga Hur mysigt?? men med tanke på mitt morgonhumör för tillfället är jag inte helt övertygad, haha!
Om bara ett par timmar är det dags att ta mig till flygplatsen och tillbaka till Stockholm. Det blev som sagt en riktig snabbvisit, men sjukt nog så flyttar jag ju faktiskt hem på heltid (över sommaren) om bara ett par timmar. Så nu ska jag hem till Stockholm och njuta utav den här sista tiden. Well, så gott som det nu går med tanke på att det är dags att kliva in i tentaperiod.

Jag vet att det kommer bli oerhört tufft, för jag ligger efter så enormt med allt plugg. Så just nu gäller det verkligen att fokusera på det lilla som gör mig bra. Därför kommer här en liten tacksamhetslista =)

Idag är jag lite extra tacksam för:

Den här fantastiska öjn
Man blev verkligen så sjukt hemmablind under tiden som man bodde här. Jag är född och uppväxt på en utav världens i särklass vackraste öar och har verkligen inte uppskattat den för vad den är. Så igår passade jag på att ta en liten extra vända runt stan bara för att få njuta utav det hela

Stunderna jag orkar ta tag i saker
En utav de största biverkningarna av separationen är att jag inte orkar ta tag i saker. Mailen har hamnat på hög, DMsen ligger som en bunt notiser, snapchat har helt och hållet fått lagts på is och ja, plugget är som det är... Men så, helt plötsligt från ingenstans, kan jag få en kick och beta av allt. Varenda liten notis försvinner - och alltså guuu vad skönt det är!

Ett fantastiskt samarbete
Alltså åhh den lyckan! Latmasken, och framför allt dammsugar-hataren, inom mig tackar så enormt mycket för det här. Tro mig när jag säger att ni kommer att förstå när det är dags, hihi!

Min ångest
Kan man ens vara tacksam för ångest? Nej, inte det minsta. Men jag är tacksam över hur det får mig att vilja ta tag i att ändra utlösande faktorer. Jag har inte riktigt lyckats tänka ut hur jag ska lösa det (är det någonsin så att man kommer fram till lösningen??), men det har i alla fall gjort att jag tagit mig en riktig funderare, ett par planerade livsstilsförändringar och en ny drivkraft. Så, nu tar vi tag i det här! Mindre ångest i livet tack!

Vad är du lite extra tacksam över?

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Du klarar det. Kämpa! Du är bäst ✌️ ❤ nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
DU är verkligen fantastiskt duktig på att se glädjen i både småsaker och i saker som andra inte tänker på alltid! <3 Så imponerad av dig alltså! Stor kram vännen <3 yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså finaste hjärtat! TUSEN TUSEN TACK <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229