Ta hand om dig!

Jag fullkomligt ÄLSKAR sommar, sol och bad. Jag är långt ifrån en badkruka och brukar alltid vara bland dom första att hoppa i. Jag har dock inset nu på sistone hur viktigt det är att sköta om sig själv under framförallt sommarmåanderna. Konstanta bad i både klor- och saltvatten och för att inte tala om UV-strålning sliter enormt på både håret och huden. Så jag tänkte tipsa om mina 4 sommarfavoriter som verkligen gör under för mig =)

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

1. GOSH - Copenhagen BB Skin Perfecting Kit: Den, enligt mig, absolut bästa biverkningen av att vistas ute i solen är hur underbart fräsch huden blir. Jag märker det verkligen på direkten! Hyn i ansiktet får en jämn fin nyans och pormaskarna likson poppar ut av sig självt. Så på sminkvägen behövs det verkligen inte mycket alls för att bli sommarsnygg. Plus att vem vill gå runt med ett ton smink i ansiktet och svettas över?
Lite contouring och en ögonbrynspenna and I'm ready =)

2. Maria Nila - Head & Hair Heal Masque: Mitt hår är aldrig så slitet som under sommaren. En riktig räddare i nöden är Maria Nilas Heal Masque! Jag använder Maria Nilas produkter året om, men under sommaren gör den verkligen sina största underverk. Dessutom tillverkas den i Sverige och innehåller 100% veganska produkter som tillsamnnans arbetar antiinflamatoriskt mot hårbotten och skyddar dessutom mot UV strålning.
Kan inte bli så mycket bättre va?

3. Gold Professional Haircare - Hairmasque: En annan favo för håret är just denna hårinpackning. Jag kan verkligen inte understryka hur mycket vård mitt hår behöver och den här återfuktar och gör håret helt fantastiskt mjukt och glansigt

4. Hawaiian Tropic - Silk Hydration After Sun Hydration Lotion With Soothing Aloe Gel: Jag skäms över hur dålig jag är på att smörja in mig när jag ska ut i solen, och framförallt hur lite jag bryr mig om att jag bränner mig. Det är verkligen illa - på riktigt! Så min absolut bästa vän och en självklarhet hemma, i reseväskan och till-och-med i handväskan är favo aftersunen.
Bortsett från att den svalkar fantastiskt skönt (hey ho för aloevera) och luktar gott så hjälper denna till att bibehålla den sol och fina färg (och då syftar jag inte på den kräftröda) huden lyckats samla upp.
Rekomenderar helt klart!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229