Svar på Frågisen

Jag måste bara börja med att säga att åhh vad glad jag är att jag fick så många frågor! Det gör mig verkligen enormt lycklig =) och självklart ska ni nu få era svar
 
 Hur skulle du beskriva dig själv som person?
Som en positiv pessimist. Jag är sprallig och glad, har nästan alltid ett leende på läpparna. Jag är snäll och omtänksam och har ibland alldeles för svårt att säga nej
 

 Vad ångrar du mest i ditt liv?
Helt ärligt så ångrar jag ingenting. Det finns mycket jag i efterhand önskar att jag gjort, men jag kan verkligen inte säga att jag ångrar något eftersom att jag just i den sekunden ville det jag valde att göra. 
Bland annat öskar jag nu att jag flyttade med Richard den perioden han bodde i Göteborg och hade det varit idag hade jag inte tvekat en sekund på att flytta med. Men just där och då var det för mig inget som lockade. Jag hade ett jobb jag brann för och utvecklades enormt utav. Så där och då ville jag stanna på ön vilket jag gjorde. Inget jag ångrar, men hade det varit idag hade jag gjort annorlunda
 
Var gör du dina naglar någonstans? Dom är så fina!
Tack snälla, jag gör dom faktiskt själv. Dom är i uv gelé, så jag sitetr hemma i tv-soffan med geléer, filar, penslar, lampa och allt och fixar dom =)
 


  Om du träffade en turist som aldrig hade varit på Gotland förut, vilka tre platser skulle du rekommendera att man skulle besöka? Dina egna favoritplatser alltså :)
Oj vad svårt! Ett måste är att gå runt i Visby såklart och ta en promenad längs strandpromenaden och förbi kärleksporten, helst i solnedgången. 
Hoburgsgubben kan man helt strunta i men Fårö är helt klart värt att besöka. Helt ärligt har jag inga direkta favoritplatser utan skulle nog själv hyra en bil och köra längs med kusten. Det finns så många fina sandstränder, stenstränder, öppna landskap och naturvägar att köra på. Så bara åk =)
 
Varför började du blogga?
Till en början handlade det hel och hållet om självterapi. Jag insåg att jag efter gymnasietiden saknade att skriva och genom att göra det kundet jag lättare släppa tankar som snurrade i mitt huvud. Jag minns till-och-med att jag i mitt första inlägg skrev förväntar ni er att läsa ett inlägg om dagen har ni kommit helt fel, haha! Så fel jag hade! För plötsligt insåg jag hur mycket jag älsakde att skriva och dela med mig. Idag brinner jag helt och hållet för bloggen, skrivandet och möjligheten att inspirera andra =)
 
Var kommer ditt fantastiska halsband du hade på dig för ett par dagar sedan ifrån?
Det kommer faktiskt från ebay och var förvånansvärt billigt. Ett riktigt spontaninköp en sömnlös natt, haha!
 
 
 
Om du skulle åka på semester med Richard, skulle du välja ett storstadsäventyr, en romantisk kärleksresa eller ett exotiskt djungeläventyr?
 
Hmm, jag älskar och resa och skulle verkligen inte säga nej till något utav dom. Men måste jag välja skulle jag nog säga en romantisk kärleksresa. Det har vi faktiskt inte varit på tillsammans än, så det är väl dags för det ;)
 
Bild från Abu Dhabi 
 
Vad är det mest galna du någonsin har gjort? 
Jag har helt ärligt varit väldigt lugn och försiktig i mitt liv och har inte gjort så mycket galet (än, haha)
 
Om du bara fick äta en sak resten av livet vad skulle det då vara?
Hotellfrukost, haha! 
 
 
 
Vill du plugga vidare på universitetet någon gång? Till vad isf?
Ja, jag vill plugga. Börjar faktiskt bli lite studiesugen nu efter att ha varit 130% skoltrött efter gymnasiet. Men jag har verkligen ingen aning om vad. Gärna något där jag får en titel och ett yrke och inte måste plugga tills jag blir 40 för att bli det jag vill.
Har ni några bra idéer får ni jättegärna dela med er! =)
 
 

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Rolig läsning och tack för att du svarade på mina frågor <3 Stor kram till dig fina du <3 helna.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Och tusen tack för att du ställde dom! =) Kram <3matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229