Svar på frågisen

Hur länge har du bloggat?
Jag startade bloggen i April förra året men höll den då hemlig och bara för mig. Sen hade jag ett uppehåll över sommaren och började igen i Augusti/September. Och sedan dess har jag varit 100% fast

Vilka blogger följer du?
Jag följer så många - både stora och små. Bland annat Janni Delér, Gabriella Joss, Moa Mattsson och såå många fler. Förut hade jag allas blogger öppna som flikar på mobilen, vilket gjorde att det tog en evighet att scrolla igenom. Nu använder jag bloglovin' vilket jag älskar och helt klart rekommenderar för er med samma problem (ni vet att ni kan följa mig där va?).

Är det något du stör dig på inom bloggvärlden?
Inget som direkt har drabbat mig. Men jag hörde en större bloggare berätta om hur hon varit på ett bloggevent där flera bloggare övernattade på ett hotell. Och på morgonen vid brukostbuffén beställde dom in både det ena och det andra och dukade upp världens frukostbord. Alla tog sina bloggbilder och sen drack dom sitt kaffe innan dom gick därifrån. Dom åt alltså ingenting... Så att spegla en bild om inte stämmer, det stör jag mig på! För att inte tala om vilket svineri med maten

Har du haft något förhållande eller träffat någon innan Richard?
Inget seriöst och inget fast, utan Richard är mitt första riktiga förhållande
Vill du ha barn i framtiden? Isf när skulle du kunna tänka dig det o hur många?
Självklart vill jag ha det! Ingen tvekan om saken!
Att få barn är verkligen ett privilegium och något jag hoppas få när jag är redo. Jag vill ha hunnit byggt upp en trygg och stabil vardag för barnet att växa upp i. Så efter att jag utbildat mig och fått en stadig inkomst, efter att jag har ett eget boende och när jag känner mig säker. Så om en 5-7 år kanske. Men vem vet vad som händer? ;) Gällande hur många så 2 eller 3

Hur träffades du o pojkvännen?
Genom en gemensam vän på gymmet. Vet ni att det första Richard någonsin sa till mig var en förolämpning?? Haha!

Din största rädsla vs dröm?
Min största rädsla är att förlora min familj. Bilolyckor och terrorattentat brukar vara dom ledande temana på mina mardrömmar.
Gällande min största dröm är det (just nu i alla fall) att lyckas antingen med bloggen eller ett eget företag. Jag vill kunna jobba med något jag brinner för! Jag vill ha frihet och kunna planera min vardag helt själv! Jag vill hemskt gärna bli ekonomisk oberoende och kunna unna mig själv det jag vill utan att tänka och helt enkelt kunna leva ett liv jag älskar. DET är min dröm =)
Vilken person beundrar du mest? :)
Hmm, jag kan nog inte säga en specifik person. Jag ser alltid vissa egenskaper hos individer istället för hela paketet. Bland annat beundrar jag Beyoncés girlpower, Stephen Hawkings intelligens och min underbara mormors energi. Vet ni att hon var med och dansade zumba med mig i gravarna i onsdags? Som jag hoppas att jag får hennes energi när jag blir pensionär

Jag undrar om du varit med om en tråkig separation med någon vän/pojkvän/familjemedlem? respekterar om du ej vill svara :)
Tack-och-lov kan jag inte säga att jag har det. Däremot förlorade jag min Farmor i höstas, vilket på sitt sätt kanske kan räknas som en separation.
Och det var riktigt, riktigt jobbigt!
Varför dricker du inte kaffe?
Utav den enkla anledningen att jag inte tycker om det, haha! Jag jobbar konstant på att lära mig då det är något jag vill. Förra helgen tog jag ett stort steg frammåt och dricker numera latte från Starbucks. Vuxenpoäng?
Om du hade varit ett djur, vilket djur hade du varit då? Och vilket hade du velat vara?
Oj! Jag har ju minnet utav en guldfisk, så det kanske.
Men hade jag fått välja hade jag antingen velat vara en fågel för att kunna flyga runt överallt eller en katt. Tänk vilket fantastiskt liv man måste ha som katt. Äta lite granna, kela med ens ägare och framför allt kunna lägga sig och sova precis var som helst och lyckas få det att se såå skönt ut oavsätt hur konstigt det är

De 3 godaste vs de 3 äckligaste maträtterna?
Haha, ni anar inte hur svår den här frågan är att svara på. Finns ju såå mycket gott ;)
Men 3 godaste:
- Pappas spaghetti och köttfärssås
- Tom Kah Gai
- Pannkakstårta
Äckligaste:
- Ugnsstekt falukorv
- Kallops
- Fiskpudding
3 grejer du inte kan klara dig utan?
Min mobil (sorgligt nog), min underbara pojkvän och familj och koffein <--- koffeinberoende utan att dricka kaffe....
Vad var det för restaurang o mat? :)
Det är en Teryak-zu - världens godaste asieninspirerad nudel-sallad med kyckling och en massa annat gottigt. Ni hittar den på Itamae Sky Sushi Bar i skycity på Arlanda. Sååå drömmig!
Pinsammaste händelsen du vart med om?
Jag vet faktiskt inte. Jag är ju jätteklumpig så att snubbla över mina egna fötter, gå in i saker, riva ned prydnader med mera är en del utav min vardag. Och varenda gång är precis lika pinsam...
Är du blyg eller väldigt framåt?
För ett par år sedan var jag fruktasvärt blyg. Jag var så osäker på mig själv och fullkomligt hatade att stå i centrum. Vi snackar hjärtklappningar och svimningsatacker vid presentationer. I sociala sammanhang var jag alltid med för att jag inte ville sticka ut, men jag sa väldigt sällan ett enda ord.
Men idag har jag fått ett sånt oerhört mycket bättre självförtroende. Jag känner mig så mycket starkere som person men har fortfarande långt kvar innan jag räknas som social. Men det är något jag jobbar på dagligen.
Så mitt-emellan skulle man kanske kunna säga, haha =)
Bästa inköpet du har gjort?
Det måste helt klart vara min fantastiska robott-dammsugare. Ni anar inte hur tråkigt jag tycker det är att dammsuga, det är verkligen något jag avskyr. Men vet ni vad? Jag har inte dammsugit på typ ett år.
Så helt klart mitt bästa köp!
Favvoplagget i garderoben?
Jag älskar Richards linnen och tröjor. Dom där som är tillräckligt stor för att mysa runt i som klänningar.
I min garderob skulle jag nog säga att det just är min svarta långkofta (finns HÄR
). Så skön och passar till allt
Sommarens andra kärlek är min jeanskjol (HÄR - finns likanande HÄR
och HÄR
på rea
)
Denna fråga handlar om ekonomi så förstår om det är för privat att svara på men hur kunde du få ett lån och köpa lägenhet? Jag menar inte att vara negativ eller att du ska ta illa vid dig utan jag frågar för att om jag har uppfattat det rätt så har du sagt upp dig? Men du kanske redan har fixat nytt jobb? Menar som sagt inget illa utan bara nyfiken på hur du har lyckats med allt då jag är imponerad :)
Haha, ja du. Det får vi nästan fråga min bank om. Det var såklart något jag var jättenervös över innan allt blev klart.
Kanske beror det på att Richard själv hade klarat av att stå på den lånet vi behöver ta.
Eller för att stora delar av uppläggandet gjordes innan jag hade sagt upp mig.
Jag vet faktiskt inte, utan är bara överlycklig över att det har gått =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack söta du! Kram bästa matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det konstiga är ju att jag älskar när glass, bars och så vidare är smaksatt med kaffe, haha! Och för mig med koffeinbehov i form av celsius och nocco är det också lite utav en ekonomisk fråga. Men jag är helt med dig 😉 krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229