Svar på Frågestunden

Jag tycker verkligen att det är såå kul att ni ville veta så mycket om mig! Självklart ska ni få era svar, så här kommer dom =)

Hur länge har du bott på gotland? :)
Hela mitt liv faktiskt. Born and raised! Under mina 3 första år bodde jag i Fröjel (på landet) men flyttade sedan in till en fantastisk villa i stan (Visby) där jag bodde enda fram tills jag flyttade ihop med Richard

Tjänar du pengar på bloggen? Och vilka är i sånna fall dina bästa tips?
Ja, jag tjänar lite. Absolut inga jättesummor, men jag överraskades väldigt tidigt i min “bloggkarriär” med att man kan tjäna pengar trots att man har en väldigt liten blogg. Jag rekommenderar helt klart sidan Tradedoubler som jag tycker är grym. Det är gratis och väldigt enkelt att använda =)

Vilka bloggar följer du dagligen?
Jag läser mina bloggar via Bloglovin’ (STORT tips!) eftersom att det är så mycket enklare att ha alla bloggar samlade på ett ställe istället för att behöva gå in på varje enskild adress. Så jag är dagligen inne på alla jag följer, men kortfattat så bland annat Gabriella Joss, Janni Delér och Annica Englund

Vad tycker du är roligast med att blogga / det tråkigaste?
Oj vilken svår fråga! Jag älskar verkligen hela bloggvärlden och hela communityn! Jag älskar att få dela med mig och inspirera! Jag älskar att det har fått mig att fota och uppskatta vardagen och livet mer! Jag älskar typ allt!

Det tråkigaste måste vara att få negativa kommentarer! Och sen är det tråkigt med pressen av att behöva skriva och leverera när man har total skrivkramp…

Tre skönhetstips?
- Drick mycket vatten! Jag vet inte riktigt hur mycket jag tror på alla hälsoeffekter det skall ha på hyn, men man mår så mycket bättre av det. Och mår man bra så strålar det igenom!
- Ögonfransförlängning! Ingen kan väl ha missat hur mycket jag älskar det?
- Maria Nilas schampo och balsam-kit (ni hittar det HÄR)! Och att aldrig vara rädd för att ha i en hårinpackning

Ser du fram emot något särskilt det här året?
Hmm, nej inte något särskilt utan jag ser emot allt! Det är redan resor inbokade, bröllop, SuperSaturday, födelsedagar och fester. Men framför allt ser jag fram emot vad det här året för med sig! =)

Har du något särskilt mål för året?
Jag har skrivit ett inlägg med mina 10 störta mål inför året. Ni hittar det HÄR

Drömresemål??
Oj! Hela världen! Får man svara så??
Nej men Australien, Nya Zeeland, Bali, Maldiverna (igen =) ), Mexico och något land i Sydamerika

Vad har du för framtidsplaner? Kramis
Just nu har jag inte en endaste bestämd en. Det jag drömmer om är att hitta ett jobb jag brinner för och älskar, att skaffa en familj, uppleva hela världen och dö fruktansvärt lycklig, haha!

Om du bara fick äta en endaste sak i resten utav ditt liv, vad skulle det vara?
Det där är ju världens svåraste fråga! Utan tvekan…

Har du något livsmotto?
Jajamensan! ALLA världens problem kan lösas i en tillräckligt varm och lång dusch!

Var du bortskämd när du var liten?
Nej, jag ser mig själv absolut inte som att jag var bortskämd på det sättet att jag fick allt jag pekade på. MEN jag har fantastiska föräldrar som alltid har stöttat mig och gett mig sånt som “räknas”. Jag har alltid fått hålla på med alla sporter, jag har fått ekonomiskt stöd om det har varit något jag verkligen velat köpa (dom har betalat en del och jag har betalat en) och vi har tillsammans åkt på många resor och upplevt saker tillsammans =)

Har du några tatueringar, och vad föreställer dem?
Ja, har en på foten där det står Free

Hur ofta festar du? Det känns som att man läser väldigt lite om det i bloggen
Oj, ja det är väl sant. Jag är långt ifrån någon partyprinsessa, och önskar ärligt att jag ibland var mer utav det, så det blir kanske en gång i månaden. Max.
För att jag ska tycka att det är “värt” att dricka så måste jag verkligen vara på humör för det. Annars tycker jag ärligt att jag lika gärna kan dricka vatten…
Att jag inte skriver så mycket om det i bloggen eller lägger upp särskilt mycket bilder på det, beror på att dom gångerna jag är på humör så struntar jag i allt och har skitkul, och då finns det inte en tanke över till att fota haha!

Hur länge har du bloggat?
Jag skapade bloggen i April för två år sedan, men hade den då “hemlig”. Men efter ett uppehåll under den sommaren kickade jag igång på riktigt, eller vad man ska säga, i Augusti. Så ungefär ett och ett halvt år =)

Har du varit utomlands någon gång, och isåfall vilka länder? :)
Jag älskar att resa! Och har haft turen att växa upp i en familj som också gör det <3
Så det har blivit ett par länder under mina år (bland annat Japan, USA, England, Maldiverna, Förenade arabemiraten, Spanien, Frankrike) och fler ska det verkligen bli! Thailand härnäst - tjohooo!

Hur har du råd att åka till Thailand när du både pluggar och precis har köpt lägenhet?
Redan i trean på gymnasiet jobbade jag en halvtid på gymmet samtidigt som jag pluggade och direkt efter att jag tog studenten började jag jobba heltid. Enda sen dess har jag jobbat mellan 100-140%. Men tillskillnad från mina vänner har jag alltid sparat pengar och aldrig spenderat upp varenda krona bara för att dom finns kvar på kontot i slutet utav månaden.
Jag väljer att prioritera resor i mitt liv och äter därför väldigt sällan ute (kan inte ens minnas när jag åt lunch på restaurang sist), håller alltid koll på erbjudanden och köper sällan saker om dom inte är på rea.
Så kortfattat beror det på att jag håller en bra budget och alltid har varit bra på att spara =)

Hur ofta tränar du? Och vad tycker du är roligast?
Jag har ju mer ett problem med att inte träna än att träna, haha! Så helt ärligt är det sällan jag har rena vilodagar. Och vad som är roligast är nästan omöjligt att svara på. Jag är en väldig periodare, så ibland är det HIT-klasser som lockar mest, ibland är det yogamattan i BodyBalance-salen, ibland löpspåret i skogen och ibland tempot på BodyCombat. Men dans och core-träning är något jag ALLTID älskar och inte kan komma ifrån då jag instruerar i det varje vecka

Hur kommer det sig att du blev gruppträningsinstruktör?
Det hela började med att jag fick förfrågan om att bli barndanslärare på ett för mig nytt gym. På den tiden tränade jag inget annat än att jag själv tog dansklasser. Men i och med att jag tackade ja till jobbet och efter det blev medlurad på mitt första Zumbapass hittade jag kärleken till träning. Efter många timmar på passen blev jag mer och mer intresserad av att bli instruktör vilket jag sedan “naturligt” klev vidare till efter barndansen

Vad äter du för kosttillskott?
Jag tror att man till största delen kan få i sig allt nödvändigt med en varierad kost, men sen kan man ibland behöva lite extra hjälp.
Så varje morgon äter jag magnesiumtabletter (då jag har en brist på det) och tillskott för håret. Sedan tar jag då och då en shake med BCAA (Strawberry Champange är supergod och ni hittar den HÄR) efter att ha tränat alternativt en proteinshake (den HÄR).
Men som sagt, med en bra kost kommer man långt =)

Säg 3 saker du vill ändra på dig själv om du hade kunnat?
1. Jag vill kapa kopplingen mellan min ilska och mina tårkanaler. Det är verkligen så frustrerande att stå och storböla när man är så arg så att man kokar inombords. Det finns liksom ingen som tar en seriöst då…
2. Jag önskar att jag inte stressade upp mig så mycket över småsaker
3. Jag hade velat ha bruna ögon. Tycker verkligen att det är såå fint!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack finaste du!matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack fina du!matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229