Sunday Summery

Ikväll har jag allt lite måndagsångest. Egentligen inte för att jag ska till jobbet imorgon eller så, utan för att de här två dagarna har varit så bra! Jag har njutit av varje sekund vi har haft tillsammans! Imorse bjöd jag Richard på frukost i sängen i form utav mjölk och färska jordgubbar, knäckemackor, te och annat gotte. Det smakade ju inte alls som gotländska sommarjordgubbar, men åhh så gott det var! Sen åkte jag iväg och körde ett gympass medan Richard åkte iväg på ärenden. Jag älskar verkligen söndagsgym! När man har tidspress och känner sig stressad hatar jag att gå runt bland maskiner och hantlar, men dagar som denna när man verkligen har tid att göra allt man känner för tycker jag att det är riktigt skönt. Helkropp men med fokus på ben, rumpa och mage. Love it! Och lagom till att jag var klar hade regnet faktiskt ersatts med solsken så vi lyckades ta oss iväg på årets första grillning. En engångsgrill, korv och korvbröd och ketchup - allt vad som behövs =)


Sen har det varit en lugn eftermiddag här hemma. Vi påbörjade ett heminredningsprojekt med att måla om våran TV-möblel (före och efterbilder kommer när det är torkat och klart) så nu är hela lägenheten kaos igen. Typ som vanligt, haha! Funkar det att använda vill man vara fin får man lida pin i det här sammanhanget med? Eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin