Steg till att bli framgångsrik

Inte ens en vecka i skolan har gått och jag känner mig redan färdig. Okej, nej inte direkt. Missförstå mig rätt. Jag ska bli mäklare men läser fastighetsutveckling (som kommer ge mig möjlighet att söka mäklarlicens när jag är klar, men med en bredare bas att stå på). Det betyder att jag läser inte ens kurser som har med mäkleri (tro det eller ej, men det är faktiskt ett ord) att göra. Nog för att det alltid är bra med matte och statistik, men jag vill ut i arbetslivet.

Som mäklare måste du bygga upp din kundbas och göra ditt egna namn. Det är inget som händer över en natt. Tvärt om tar det väldigt lång tid.
Jag vet att jag kommer bli en grym mäklare och är så sjukt taggad på att komma igång. Jag vet att jag har 2 år kvar tills jag kan börja jobba som mäklare på riktigt, men då vill jag liksom vara redo. Jag vill redan ha byggt mitt namn, ha min kundkrets och bara köra igång.
Betoningen i dom meningarna ligger på VILL, för det är inget jag riktigt kan göra. Ingen utbildning = ingen mäklarlicens = inte tillåten att börja jobb. Svårare än så är det inte.


Som jag har nämt innan får jag alltid världens höstpepp och får all världens energi. Just den tänker jag ta till vara på nu (innan den övergår till novemberdeppen....) för att ge mig alla förutsättningar jag kan.

Så idag har jag:

- Gått på dubbla föreläsningar och faktiskt lyssnat (okej, till 75%. Men jämför man med de kanske 50% jag vanligtvis hänger med aktivt är det ändå en stor skillnad)

- Gått hem och faktiskt satt mig med dagens övningsuppgifter, istället för att strunta i dom som jag annars har en tendens att göra

- Skapat kaos hemma, för det gör jag alltid när jag pluggar hehe

- Subscribat till 2 olika poddar: Säljpodden och Mäklarpodden (nu ska jag bara börja lyssna på dom med)

- Ansökt om ett bibliotekskort för att kunna låna både Omgiven av idioter och en del av Max Söderpalms säljböcker


Höstpeppen är igång på riktigt. Eller vad känner ni?

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Det kommer inte vara några problem för dig! Jag TROR på dig!! ❤️nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TACK sötnos <3nouw.com/matildaberlin
johnssons
johnssons,
Jag tror på dig<3nouw.com/johnssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229