Steg för att bli den bästa versionen av mig själv

Innehåller affiliate-länkar

Topp HÄR //Hårband HÄR

Mission Value your friends fortsätter på hög nivå! För många låter det kanske jättelöjligt, men jag är så stolt över mig själv som faktiskt pushar mig själv att kliva utanför min (bokstavligt talade) comfortzone. Som igår. Istället för att tillbringa Onsdagskvällen i soffan framför en film, vilket jag alltid annars gör, gick jag med Isa, Kalle och Alvina på musikquiz på Brygghuset.

Vad som gör det här ännu större är att:
1. Det är var en vardagskväll, vilket i vanliga fall betyder att jag ligger i säng runt 22. När jag gick hem hade klockan sen länge passerat det.
2. Den höll till på ett ölhus - jag dricker inte ens öl
3. Jag fullkomligt suger på musikquiz överlag, och här är dom verkligen fett seriösa och har därför med väldigt många både gamla och krångliga låtar. Under hela kvällen kunde jag svaret på två (!) stycken, hahaha

Men det var verkligen sjukt kul! Trots att jag, till skillnad från alla andra, inte drack någonting. Trots att jag inte ens hade hört låtarna. Trots att jag har panik över hur mycket jag ligger efter med både plugg och blogg och allt annat i mitt liv. Så jag är verkligen så stolt, och framför allt så glad, över att jag pushade mig själv till att vara med.
Den här våren och den här sommaren - alltså wow säger jag bara!

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Åh va kul med musikquiz! 😊nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! Sååå himla kul =) <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
Nu är mitt inlägg om samma tema uppe på bloggen (heter recept på lycka) 😃 Kram yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ihhhh! Ska in och läsa på direkten!!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229