Status just nu

- Imorse skar det verkligen i hjärtat att gå upp! Jag hade bestämt mig för att gå på morgonpumpen så min tank var att smita upp medan Richard sov. Men så kramade han om mig riktigt ordentligt och frågade var jag skulle. När jag viskande svarade höll han om mig ännu hårdare och sa Jag hatar när min flickvän smiter ifrån mig på morgonen.
Fyyy sån ångest jag fick när jag hade åkt iväg

- Gårdagens grillning var verkligen såå mysig och så behövlig! Vi har ju bott i våran renoveringsbubbla de senaste 3,5 månaderna, så vårat sociala liv har väl mer eller mindre stått på paus

- Jag fortsätter på det spåret och ska i eftermiddag iväg och fika med Agnes innan hon åker hem till Oslo igen

- Jag skrev ju tidigare i veckan att vi skulle flytta hem, well det hände inte. Vi insåg att hela sovrummet behöves städas på saneringsnivå innan vi kunde flytta i något. Men vet ni vad? NU är det ÄNTLIGEN dags!

- Någon mer som har missat att det är Midsommar om bara 2 helger?? Blev så chockad när jag fick höra det under veckan. Dags att göra planer, fundera på vad man ska ha på sig, springa på systemet innan det blir kaos där, ja allt möjligt. Har ni förresten nå bra tips på lekar man kan köra under midsommarfesten? =)

- Just nu längtar jag fruktansvärt mycket efter att känna mig klar här i lägenheten! Att kunna ligga ute i solen på dagarna, sitta på någon uteservering på kvällen och framför allt också att bara ligga i soffa och göra absolut ingenting. Men snart är vi där!!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Blandat,roligt och mysigt inlägg💓nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste!! <3nouw.com/matildaberlin
Linda
Linda,
Åh, midsommar!! Jag hoppas verkligen att jag hinner ta en sväng förbi sverige för att fira <33lindaviktoria.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaa! Och kommer du till ön (haha, kanske inte så troligt 😉 ) så måste du hojta till =) Kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229