Stark, snabb, snygg och smidig - en tacksamhetslista

Innehåller affiliate-länkar

Bilder av den helt otroliga Bea

Godmorgon hjärtan! Och godmorgon Fredag!!
Just nu står jag i omklädningsrummet på gymmet efter en fruktansvärt tidig morgon (gaaah...). Men vad gör man inte för att kunna gå på en riktig AW med uteserveringspremiär direkt efter skolan?

Jag tänkte först att jag skulle försöka skriva något djup och viktigt inlägg, men vet ni vad? Det får vänta! Det är ju faktiskt Fredag, och vad vore den här dagen utan en tacksamhetslista?

Skjorta HÄR // Jeans HÄR // Hårscarf HÄR

Den här veckan är jag extra tacksam över:

Min fantastiska kropp!
När jag var på gymmet igår och värmde upp inför passet visade dom Mannen som kunde tala med hästar på alla tv-apparater. Har ni sett den? Om inte kan jag snabbt berätta att den handlar om en tjej som blir tvungen att amputera sitt ben på grund utav en hemsk ridolycka och hur Mamman kämpar för att få hästen att må bra igen och i nästa steg dottern att börja se lycka i livet igen.
Det var precis där, när Gracie (dottern) ligger i sängen och berättar för Mamman att hästen borde avlivas för att den inte ska lida. Och även att hon borde avlivas, för hon gör inte längre någon nytta.
Och det var där och då, samtidigt som jag gick på löpbandet, som jag kände sån otrolig lycka över min starka, friska och hela kropp (till största del, haha). Att jag sen gick in och brände av ett grymt pass där jag kände mig stark, snabb och smidig gjorde det ju absolut inte sämre.

Så den här veckan är jag oerhört tacksam för att jag har just det - en kropp som låter mig göra det jag älskar, som låter mig leva livet!

Sofia!
Tänk att för bara ett par månader sen var vi vänner, men inte så mycket mer. Nu är hon istället min trygghet här i Stockholm. Och inte bara det, hon är en helt otrolig vän! Någon som alltid finns där, som stöttar mig genom allt vad livet för med sig för tillfället och som drar med mig på allt roligt jag verkligen behöver.
Hon <3

Att det peppar, peppar ser ut att bli bra väder på Söndag!

Förstå min panik under veckan när det har stått att det ska regna under dagen jag i flera månader har planerat att vara med på en loppis på. Håll all tummar och tår för att folket på klart.se har rätt i sin senaste prognos!

Min beslutsamhet!

Och det faktum att när jag bestämmer mig för något så blir det så. Vill jag så kan jag, punkt =)

Att det är Maj!

Jag har visserligen total panik över hur snabbt tiden går och framför allt över hur lite tid det är kvar innan jag ska flytta hem till Gotland (även om jag egentligen längtar efter det med). Men till poängen. Jag har precis kommit fram till att Maj är årets bästa månad och dessutom har jag hur mycket kul som helst inplanerat. Så jag är tacksam över att vi är här!

Vad är du extra tacksam över?

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Alltid så fina listor! Håller verkligen med om första punkten, blir verkligen påmind av det när man ser sånt på tv. STOR kram<3nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Så himla sant ju! STOR KRAM <3nouw.com/matildaberlin
Emma
Emma,
Jag är tacksam över att mina nära och kära lever och mår bra. <3 emmalist.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Så himla fint vännen <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229