Stannar på Gotland

Gotland is treating me well! Nästan lite för bra! Så pass att min helg på ön blir ett par dagar längre, för jag vill inte åka hem riktigt än.
Det är så fantastiskt att vara hemma med min familj. Att äta middagar tillsammans. Att kunna gå på alla mina favoritpass på mitt älskade hemmagym. Att kunna hänga med mina Gotlandsvänner. Och att bli bortskämd med otrolig mat är ju då absolut inget jag klagar på. Jag menar färsbiffar med hemgjort potatismos, ärtor, smörstekt färsk svamp och rårörda lingon. Mm, mm, mmm! L I V E T!

Bortsett från just träning och mat så kommer dagen inte bestå av så mycket mer än plugg. Jag börjar få sån sjuk ångest över att det bara är 7 dagar kvar till tentan. 7 ynka små dagar... Hur (!) ska jag hinna plugga in allt tills dess? Känns nästan som att jag inte ens vet vad det är för kurser jag läser.
Men - Vill jag något så kan jag det!
Och jag vill verkligen klara dom här tentorna. Annars måste jag stanna i Stockholm tills den 22a December för att kunna skriva omtentan, till skillnad mot om jag klarar dom för då kan jag åka hem en hel vecka tidigare. Så let’s do this! Let’s make this week count!
⬆️ och det gäller er alla - oavsett på vilket sätt! <3

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Ojoj så gott det såg utsweetwords.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen med!! <3nouw.com/matildaberlin
Pauline
Pauline,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAAA! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229