Ställen jag MÅSTE besöka

Maldiverna

Jag har haft den fruktansvärda turen att redan fått besöka Maldiverna två gånger i mitt liv (kan knappt förstå det själv), never the less ska jag utan tvekan ta mig dit igen.
Det är verkligen paradiset här på jorden och det finns nog ingen stans där man kan slappna av på samma sätt som där. Kanske ska jag ha det som mål under mitt första arbetsår?


Kaksalauttanen Arctic Resort

Det här är utan tvekan ett MÅSTE under min livstid! Jag har aldrig sett något Norrsken än, och hur drömmigt vore det inte att få ligga i en sån här Igloo och se himlen göra sina underverk?
Hotellet ligger i Finland och jag har helt och 100% seriöst varit inne och funderat på att boka. Men varje gång glömmer jag att det kostar runt 7000 kronor för en natt...

Treehotel, Harads

Vem hade någonsin kunnat tro att vi hade något så coolt här i Sverige? PÅ riktigt?
"Rummen" du kan boka heter saker som Mirrorcube, Birdsnest, The Cabin, The 7th room, The UFO och Dragonfly. Och vet ni vad? Alla rummen är uppe bland träden. Så HIMLA COOLT!


The Caves

PÅ Jamaica hittar ni det här otroliga hotellet insprängt i Bergen (därav namnet: The Caves). Jamaica över lag är ett måste i på min lista över ställen att besöka, och hur coolt hade det då inte varit att bo på just det här stället?? Alltså WOW!

Gillar

Kommentarer

MliMattsson
MliMattsson,
Åh det där i Finland vill jag också besöka! Så häftigt! 😍
Hade inte en aning om att det fanns ett Treehotel här i Sverige!! Coolt😃
nouw.com/mlimattsson
veronicapettersson
veronicapettersson,
Ååh, älskar att resa 😃 Vilka resor har du gjort hittills?

Sv: Tack snälla! Det var verkligen fantastiskt! <3
nouw.com/veronicapettersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229