SÖNDAGSSTATUS

Hej älsklingar! Just nu sitter hemma hos mamma och pappa med en stor kopp te och njuter av denna söndag så gott det går. Det våriga vädret har helt bytts ut mot blåst och till och med snö idag… Ni anar inte hur skönt det ska bli att lämna detta bakom oss! Under de senaste två veckorna har mitt huvud gått runt och sjungit; 14 dagar kvar, 11 dagar kvar, 6 dagar kvar, 3 dagar kvar och nu kan det äntligen få sjunga 1 dag kvar. Huuuur underbart??

Status just nu:

♥ Lite småtrött eftersom jag trots helg inte kunnat sova längre än till klockan 7…

♥ Har varit hemma i lägenheten och packat klart idag, dvs packa i och ur min väska 4 eller 5 gånger. Och ändå känns det som att jag både har överpackat och glömt hälften - så galet irriterande

♥ Känner mig så fruktansvärt tråkig och blek. Har liksom inte sminkat mig ordentligt på hela helgen och har dessutom finnar och utslag i halva ansiktet

♥ Lite småirriterad på mig själv eftersom att jag aldrig kan dricka eller äta något utan att spilla över mig själv (ni kan ju gissa var mitt te precis hamnade. Hint - det var inte i munnen…)

♥ Men ändå ganska glad då livet känns härligt!

Haha, ja där fick ni dagens status! Jag vet så många personer som hade tänkt på dom dåliga punkterna och bara gått runt och varit grininga resten av dagen. Men sån är inte jag och framför allt vill jag inte vara en sån person. Så jag väljer istället att fokusera på den sista punkten och fortsätta med mitt lilla mantra: en dag kvar, en dag kvar, en dag kvar =)

Hoppas ni får en underbar kväll hjärtan!! <3

Jag kollade precis upp de senaste bilder på både Ao Nang och Phi Phi och visst ser det underbart ut??

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ohhhja! Längtar så enormt =) <3matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Visst var det?? <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229