Sommarinspo

Lite sommar inspo skada aldrig en fredag som denna!
Efter 3 månader inneboendes hos mina föräldrar har min garderob varit väldigt begränsad. Min garderob har liksom inte varit en garderob, utan underslafen i en våningssäng. Jag har gått i samma kläder dag in och dag ut, och jag börjar verkligen tröttna.
Förra sommaren jobbade jag på kontor och tog verkligen tid till att sätta ihop fräsiga outfits, sminka mig och fixa håret på morgonen, använda smycken och accessoarer - och jag älskade det! Jag tror inte att jag någonsin har känt mig så snygg som jag gjorde då.
Det i kontrast med att jag under de senaste månaderna har bott i mina byggkläder (det vill säga stora grå mjukisbrallor, ett skitigt vitt linne och en luvtröja) har gjort att jag verkligen känt mig på gränsen till ful.

Så, lite sommarinspo kan verkligen inte skada!

Topp HÄR // Kjol HÄR // Väska HÄR

Vet ni att för två år sedan tyckte jag att jeanskjol var jättefult? Det var något man hade på sig när man var liten, och hur någon över 12 år skulle välja att ha på sig en förstod jag då inte.
Idag förstår jag istället inte hur jag någonsin kunnat tänka så för jag ÄLSKAR jeanskjolar. (Och hur snygg är inte kjolen ovan från Esprit ??)
Haha, galet hur ens smak ändras!

Samma sak gäller både randiga och höga, vidare byxor. Jag trodde då aldrig att jag skulle sitta och sukta över sånna här bilder, men men. Än en gång hade jag fel!
De vita byxorna har jag redan köpt ett par som väntar på rätt tillfälle att användas. Och gällande de randiga letar jag fortfarande efter rätt par. Så irriterande när man har en bild i huvudet på hur man vill att det ska se ut, men inte hittar just det...

Har ni några sådana plagg som ni älskar men som ni aldrig trodde att ni skulle gilla?? =)

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du!nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så fint inspo <3nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fining!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229