Sommarens snyggaste kavaj

InnehÄller affiliate-lÀnkar

đŸ“·by @photosbyjorgen pĂ„ Insta

Kavaj HÄR // Topp HÄR // Byxor HÄR

5 just nu

- Jag insÄg precis att jag mÄste packa igen! För bara en vecka sen packade jag för att flytta över hit till Gotland, och knappt har jag hunnit plockat upp nÄgot innan jag nu mÄste bestÀmma mig för vad jag ska ha med mig till Prag

- Jag har blivit inbjuden till mitt första bloggevent! Och sĂ„klart Ă€r det samtidigt som Ă€r pĂ„vĂ€g genom sĂ€kerhetskontrollen pĂ„ Arlanda för ovan nĂ€mnda resa. FörstĂ„ vad ledsen jag Ă€r!! Årets i sĂ€rklass största besvikelse!

- Pollenen frÄn gÄrdagens löptur hÄller typ pÄ att ta död pÄ mig. Okej, det gör det inte alls. Men till skillnad frÄn nÀr jag tidigare bara reagerat genom att bli tÀppt och snuvig sÄ har jag nu helt plötsligt fÄtt rinnande, röda och svullna ögon. Varför ska jag frÄn ingen stans börja reagera pÄ det nu??

- Har ni nÄgot serietips att ge? Jag har precis checkat av The Rain och senaste sÀsongen av 13 reasons why, sÄ ag behöver nÄgot nytt spÀnnande att se pÄ =)

- Jag har insett att jag Àr lÄngt ifrÄn lugn Àn. Nu har jag haft lov i en vecka, men jag Àr typ mer stressad Àn pÄ lÀnge. Varför? Jag har ingen aning! Det Àr inte som att jag har en massa mÄsten att göra eller plugg som konstant tynger mig. Men trots det har jag svÄrt att koppla av utan fÄr lite lÀtt panik över hur lÄng tid det tar att göra sÄnt jag vill och hur jag inte riktigt hinner med allt... Har ni nÄ bra tips pÄ hur jag ska kunna slÀppa allt och verkligen kunna njuta av ledigheten?


Gillar

Kommentarer

Mirre
Mirre,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men Ă„h! Tack fining <3nouw.com/matildaberlin
amandasÀÀv
amandasÀÀv,
Du Àr ju sÄÄ himla fin! KlÀr verkligen i rosa<33 Kram pÄ dig! nouw.com/amandasÀÀv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltsÄ Äh! TACK vÀnnen <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229