Sommarens godaste tårta?

Innehåller affiliate-länkar

Idag är ingen vanlig dag, för det är min lillasyster Isas 22a födelsedag. Traditionsenligt så var Jag och Mamma uppe imorse och väckte henne med med Ja må hon leva. En något mindre styrka än vanligt dock då Pappa jobbar och Wilma är iväg på läger. Presenterna hade hon dessutom fått när vi åt familjemiddag för ett par kvällar sen (då alla var samlade). Men gotländska jordgubbar, hemmaproducerad honung, födelsedagsflaggan och födelsedagsljuset fick hon i alla fall på sängen.

Vid lunch kom Mormor in från Fröjel och Mamma lyckades flexa ut en timme från jobbet. Så vi fick en supermysig lunch följt utav Isas önskan av Mormor (och Morfar såklart) - en riktig jordgubbstårta!
Är det något Mormor är så är det min förebild till både powerwoman och bullmormor. Så OM hon kan baka? Hell to the yes!
(Och dessutom hade hon med 2 extra liter med jordgubbar från självplocket - dröm!)

Mitt linne HÄR // Mitt Kjol HÄR // Isas topp (vet faktiskt inte, men väldigt lik) HÄR // Isas kjol HÄR

Efter en heldag ute på altenen med både sol och bad i poolen (okej, ni som följer mig på insta @matildaberlin vet kanske efter att ha sett min story att jag inte badade, men dom andra gjorde) så kom Alvina, Pelle och Emelie över och grillade hamburgare tillsammans med oss. Nu hade vi lite småbråttom, så tyvärr blev det inte hundra procent hemmagjorda utan burgarna köptes färdiga. Men alltså hur fantastiskt gott är det inte med hemgrillade burgare?? Dröm ju!

Kan vi snälla bara ta en stund för att jag har världens absolut snyggaste systrar (saknar dig Wilma) innan vi avslutar det här med att säga STORT FREAKING GRATTIS på din dag Isa! Älskar dig mer än allt annat och jag är så glad att vi ska få hela sommaren tillsammans! Puss <3

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Vilken pangdag och vilka pangbrudar! Stor kram till er båda (och Wilma såklart)! yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men finaste hjärtat! STOR KRAM ❤️nouw.com/matildaberlin
Jasmine
Jasmine,
En så fin dag! Det värmer att få ta del av i ord och bilder.
Hälsa din syster grattis i efterkott.
Kram
rosanatt.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229