Sommarångest, let’s kick them thoughts

Dag 3 på friveckan är i stort sett över. Det är alltså 4 kvar innan jag efter en jobbvecka (nattvecka dessutom... = zombie-mode) lämnar ön. 4 dagar kvar på min älskade ö. Varav en åker jag dessutom till Stockholm över dagen. Och en ska jag på en hejdundrande 50-års fest. Det betyder att jag alltså har 2 ynka dagar kvar.
Och vad har jag gjort den här friveckan då? Absolut ingenting. Jag har legat i sängen, jag har suttit på datorn, tränat lite granna och ätit en massa mat. Jag kan inte bestämma mig om det är lika med ångest över att jag inte tagit tillvara på dagarna eller om det var precis vad jag behövde.
Och dom här 2 sista små dagarna då? Ska jag fylla dom med grejer eller ska jag låta mig själv vila?
Vad kommer ge mig mest? Vad kommer betyda mest i slutändan?

Ena stunden känns den här sommaren hur lång som helst, fylld med minnen och bara så bra den kan va. I nästa har jag panik över hur snabbt den gått med tanke på att den snart är över (nej, sommaren är inte över men det va ju 2 små lediga dagar + en veckas jobb innan jag lämnar ön där jag skulle vara heeeela sommaren).
Att man aldrig kan vara lycklig i stunden... Svamlar jag bara? Eller kan ni förstå vad jag menar?

Nej! Nu släpper jag allt, är lycklig över att jag i all fall gjort mina naglar idag (vad tycker ni förresten?) och drar till gymmet. En timmes BodyCombat med sparkar och slag kommer nog att gör mig gott, och förhoppningsvis kicka alla irriterande tankar i arslet, haha!

Hoppas ni får en fantastisk kväll hjärtan <3

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
åh så svårt det där om man ska fylla eller bara vara dagarlillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! VEKRLIGEN! Kram <3nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Snygga naglar👌🏼 gott med ett pass på gymmet👏🏼👌🏼💗nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229