Som när man var liten

I samarbete med Hiko

Vad önskar du dig i julklapp?

Enligt mig är det verkligen den svåraste frågan någon kan ställa till mig just nu. Vad önskar jag mig i julklapp? Jag har verkligen ingen aning. Det finns så mycket jag behöver och så mycket jag egentligen vill ha, men just nu kan jag inte komma på en endaste grej. Det är som att i December går min hjärna in i något slags vaccum och inte lämnar det förens i början av Januari när man står där och inte ens vill gå in och kika på hur illa det är ställt på ens konto, hehe. Någon mer som känner igen sig?

Jag saknar hur det var när man var liten! Själv längtade jag alltid efter att Lekstugans reklamblad skulle dimpa ned i brevlådan. När den väl gjorde det gick jag bananas från sida till sida och ringade in allt jag ville ha med en tuschpenna och satte ett tydligt M bredvid innan jag lämnade över tidningen till mina systrar som gjorde samma sak. Allt var verkligen så mycket enklare när man önskade sig leksaker. Både för att allt fanns samlat på ett enda ställe men också för att det fanns så himla mycket kul. Allt från kramdjur, pyssel, spel och min sista favorit; experimentlådor.
Man kunde liksom inte vänta en sekund med att öppna dessa och sätta igång när man tagit bort presentpappret. Lite skillnad mot när man idag försöker hålla masken och se glad ut över lakritstryfflarna man fick, trots att man inte alls gillar lakrits, haha!
Kanske borde jag sätta mig och kika i leksakskatalogen i år med, eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229