Söker butik

I could definitely get used to days like these! Än så länge har vi bara precis påbörjat dom nya kurserna vilket gör att vi inte har så mycket plugg än. Så det enda jag hade inbokat idag (och igår, och imorgon) är en enda 2-timmars föreläsning mellan 10-12. Lugn morgon och sen sluta klockan 12 - kan det bli bättre?

När föreläsaren tackade för sig tog jag mig in till T-centralen och traskade runt i flera timmar. Och jag tror inte att ni anar hur mycket jag längtar efter julen nu. För ett par veckor sen höll jag på att spy på butiker som redan hade plockat fram tomtar och ljusslingor, men nu måste jag hålla mig själv hårt i kragen för att inte köpa med mig allt. Två veckor till, eller kanske en och en halv, sen måste det väl vara okej?
Dock fick jag med mig ett jättefint doftljus (äpple och kanel) som luktade såååå gott! Så fort jag lyfte på locket var det nästintill skrivet i sten att den skulle med mig hem, så så blev det. Liksom falafel-salladen från LETT ↑

Jag har dock en fråga till alla Stockholmare, och er andra såklart. Jag letar efter en superbillig inredningsbutik. Finns det någon? Jag menar typ Lagerhaus fast ännu billigare. Alla gotlänningar vet precis vad jag menar när jag säger Garag1 (som jag saknar den butiken alltså!).
Please let me know!

Gillar

Kommentarer

Josefinä
Josefinä,
hahaha har också gått från att spy på alla julgrejer till att vilja julpynta nu haha! Direkt när halloween var över så 😉jossanamigo.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahahaha! Sötaste du <3nouw.com/matildaberlin
4foodies
4foodies,
Mums vilken god lunch!nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! Så gott <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229