Snart fyller jag år

Som ni kanske vet så brukade jag hata att fira min födelsedag. Verkligen HATA! Jag ljög för mina vänner om vilket datum jag fyller år, jag gjorde det osynligt på facebook och var det någon som ändå lyckades lista ut det och sa grattis på offentlig plats shysade jag dom högljutt. Det var inte direkt utav anledningen att jag blev äldre (så som många andra gör) utan framför allt att jag inte ville ha någon som helst uppmärksamhet men också för att jag ogillade att få presenter. Än idag hatar jag att få frågan “Vad önskar du dig?” Har ni några förslag? Det börjar dra ihop sig till den 14e och jag har aldrig några bra svar att ge.
Men egentligen så har det inte så mycket att göra med själva presenten, utan folks stressköp (därför är det värdelöst att inte kunna svara på vad jag önskar mig…). Att få en massa saker som bara hamnar längst bak i något skåp eller besvikelsen utav att inte få något tillräckligt bra.
För tro det eller ej men jag älskar att få saker, presenter och överraskningar - när dom betyder något.
Någon som är en mästare på sånna saker är min mamma. Hon lyckas alltid köpa dom där sakerna man behöver utan att man ens nämt det.
Men även Richard har lyckats i världsklass. 3 presenter han gett mig ligger högt upp på listan över mina mest älskade värdesaker.

Innan jag tog studenten ägde jag en klocka. Den var (och är fortfarande) väldigt liten, har ett blått och gult armband och var en present från Farmor när jag var 6 år. Att skaffa en till var inte ens en tanke. Richard ville så gärna ge mig en i studentpresent, men jag totalvägrade och tyckte att det var verkligen ingen idé då jag aldrig skulle använda den. Efter mycket tjat gick jag med honom på stan för att bara titta och på någon sätt lyckas vi hitta The One.

Den HÄR<

klockan använder jag nästan dagligen och jag blir lika kär varje gång jag tittar ned på armen. Han lyckades verkligen vända mig, men det var nog för att det låg så mycket tankar bakom själva presenten.
Nummer 2 är den HÄR ringen från Edblad som han köpt bara för att.

Vi var inne på Wisby Ur och Guld för att kolla på en present vi skulle ge bort till en annan vän och jag bara i förbifarten nämde att jag älskade den här ringen, och plötsligt hade han kallat på säljaren och ringen satt på mitt finger. Chockad frågade jag varför och tillbaka fick jag just "bara för att".

Den tredje är det HÄR fantastiska armbandet (också från Edblad) som han gav mig i julklapp.

Det var precis när jag hade fallit handlöst för Edblad. Det är helt klart mitt favoritmärke när det kommer till smycken! Så enkla, så stilrena, sååå fina!
Jag hade redan fått vad jag trodde var alla mina julklappar, men så plockade han då plötsligt fram det sista illa paketet med detta underbara armband.

Jag ser verkligen fram emot att fylla år (för en gång skull), jag ser verkligen fram emot överraskningar och presenter. Men jag önskar verkligen att det ligger tankar bakom och inte att det bara blir stressköp. Hur tänker ni med födelsedagar och presenter?

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Nämen åhh så underbart det låter! Mamma brukar önska sig en middag lagad utav oss barn =) Då får hon alla på plats och god mat serverad, bra combo 😉 Kram finaste!matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Haha, det är verkligen det där hatar fast älskar egentligen 😉 Men hur kan du inte tycka om edblad 😉 dom som är så fina 😉 Kram finaste bästa du!matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229