Sminkutbildning med The Make Up Store

Finns det något bättre sätt att starta en trött Måndag på (hur mysigt det än var att vakna till snö) än att helt osminkad, lagom trött och lagom sliten, kliva in på The Make Up Store för en sminkutbildning?? Nej, jag tror inte det!
Tillsammans med 6 tjejkompisar blev vi guidade utav världens sötaste Nils genom en stor del utav deras produktutbud genom att jag hoppade upp i stolen och fick en sminkning från början till slut. Precis som jag, var dom andra tjejerna också "nybörjare" i sminkdjungeln, så vi fick svar på alla våra "dumma" frågor. En av mina första var exempelvis Vad är ett serum? Och därefter lite bättre frågor typ Jag har en tendens att få som fläckar och klumpar i min shadeing (contouring), vad gör jag för fel? Hur motverkar jag det om det sker?
Verkligen så himla bra!

När jag blivit helmakead (LOVE it!!) fick vi sedan gå crazy och testa precis vad vi ville i butiken, och såklart fortsätta att ställa våra frågor. Emma fick exempelvis lära sig hur hon kunde fixa sina bryn och Frida hur man bäst sätter glitter så det fastnar.
Ett stort plus var också att han verkligen inte försökte pracka på oss produkter, utan lät oss testa själva, rekommendera mer vad som passade oss individuellt och till och med kunde rekommendera andra märkens produkter. Det kändes verkligen genuint! Vilket tydligen var ett lyckat sälj för ingen utav oss lämnade butiken utan en påse och dessutom en goodiebag. BÄSTA starten på veckan!!

Har ni svårt att komma på vad ni ska ge syrrorna i julklapp, eller kanske kompisgänget, boka då in er på en gruppkurs. Ni kommer inte ångra det! =)

Jag köpte med mig deras Serum efter att ha testat det. Tror det kan vara superbra =)


Psst! Ni har väl inte missat min adventskalender?? Ni hittar den HÄR

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Du är så fin<3
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Ska du säga <33nouw.com/matildaberlin
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Du är så vacker 😍 nouw.com/deniseeelarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså - ska du säga <333nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229