Sluta vara så himla lat Matilda Berlin

Dagens stora konstaterande ligger i det faktum att jag måste sluta vara så lat. Nej, det gäller inte att jag måste börja träna och sluta äta godis. Jag är helt övertygad om att ni, precis som jag, vet att det inte är mitt problem. Tvärt om ligger det problemet nästa i att jag tränar för mycket och är för dålig på att vila.
Men det var inte det jag menade med lat. För att även om ni inte tror det om mig, så är jag just fruktansvärt lat.
Jag är en sån som inte orkar hänga upp jackan, ställer in mina tallrikar i micron på locket för att jag inte orkar ta ut det, äter fnutten på moroten för att jag inte orkar gå och slänga den och åker hem direkt efter skolan för att jag inte orkar hitta på något och bara vill hem.

Som jag skrev igår kan jag räkna gångerna jag varit närmre stan än KTH på mina bara händer (bortsett från när det gäller i utbilningssammanhang då jag varit tvungen att åka in). Och det är utan den enkla anledningen att jag är lat!
Men det ska det ändras på! Mitt mål för resterande dagar innan jag flyttar hem är att vara längre in i Stockholm minst 1 gång i veckan!
Redan idag kan jag checka av den här veckans besök (även om jag ska försöka få till åtminstone ett till).

Vid lunchtid åkte jag in till Odenplan där jag besökte Wäng Izakaya för första gången och åt en smarrig poké bowl samtidigt som jag tog mig igenom lite plugg i väntan på att Richards bror med familj skulle möta upp mig då jag skulle agera barnvakt en liten stund.
Efter att ha hängt med lilla Ester ett tag, tog jag mig sen vidare till SATS och köttade igenom GRIT Strenght för första gången sen i julas (heeelt sjukt vad länge sen!). Oh My God, vilken träningsvärk jag (förhoppningsvis) kommer ha imorgon!
Musklerna brann, svetten rann, pannbenet fick kämpa - och nu är känslan så jäkla härlig!
Har ni kört senaste releasen? Vad tycker ni? Jag älskar den!
Så nu ska jag sluta vara lat! Jag ska utav tvekan åka in mer till Stockholm, hitta på grejer, köra mer av dom passen jag älskar men är för lat (eller snarare bekväm) för att ta mig till och bara njuta av dom här månaderna i Stockholm =)

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Ja,.......du är inte ensam om det,haha,kram kram😀💞nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Haha, tack fina! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Ellen
Ellen,
Haha jag är SÅ likadan med morötterna. Palla slänga, äter allt istället haha... ellengrantz.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahahaha! Men eller hur??? <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229