Sleepless night

Hej på er!

Inatt har jag inte sovit många timmar. Somnade strax efter 12 och har nu legat vaken från 10 över 3. Lite nervös över hur den här dagen skall gå med tanke på att jag behöver mina 8 timmars ordentlig nattsömn för att över huvudtaget funka. Tack och lov har jag fantastiska kollegor som har bytt pass med mig så att jag får börja kvart i 8 och jobba halvdag istället för ett 10-timmarspass.


Det är nätter som denna som man verkligen uppskattar allt och alla runt omkring en! Jag vet att jag fortfarande inte har släppt ut sorgen eller ens börjat bearbeta den än (jag är en sån som stänger allt inne och hatar att hantera känslor och tankar) men rödgråtna ögon, snörvel och ett svullet ansikte är ändå ett faktum.

Och Richard har funnits där varje sekund jag behövt, och vet att han kommer finnas där när jag väl överväldigas av insikten att min underbara Farmor faktiskt inte finns här längre.

För många av er är det säkert en självklarhet att han ska finnas där - han är ju trots allt min pojkvän. Och ja, på papper är det rätt så självklart för mig med. Men att det sedan är så i praktiken överraskar mig varje gång det händer. Trots att jag ser förjävlig ut, trots att jag säkert skulle klassas som nästan äcklig med min gråtsnoriga näsa, så finns han där varje ögonblick jag vacklar.

Och hur tusan han gör det förstår jag inte. Den där kramen vid precis rätt tillfälle. Den där lilla kommentaren om att han tycker att jag är vacker (han måste ljuga, för jag vet hur jag ser ut just nu). Att han i sömnen lyckas hålla om mig lite extra just när känslorna gör sig påminda.


Likaså inser man hur mycket alla i ens närhet bryr sig. Samtal, sms, meddelanden och framförallt omtanke blandat med precis rätt mängd respekt och avståndstagande. Hur fantastiska kollegor jag har som ställer upp och frågar vad dom kan göra.


Så vad jag kan göra just nu är att se det positiva i en väldigt tung tid. Jag har ett fantastiskt liv men underbara människor i det. Personer jag älskar och som uppenbarligen älskar mig.

Och ta med mig insikten att inget är för evigt (that's just life).

Ta till vara på vardagen! Uppskatta det som vi har just här och nu!Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229