Skolkar för att gå på event

Innehåller affiliate-länkar

Inte ens 3 veckor har gått än, men jag är redan skoltrött.... Är det ens okej? Eller egentligen är jag inte direkt skoltrött. Jag älskar att gå dit, att träffa mina vänner, att gå på föreläsningar och lära mig saker. Men tanken på att plugga får mig att vilja gråta lite. Och tanken på PM-arbeten, inlämningar och kommande muntliga redovisningar framför klasserna får mig att bara vilja ge upp livet lite. Thank God för kaffe säger jag då, haha!

Tröja HÄR (så gaaaaalet skön) // Hängselbyxor HÄR // Skor HÄR

Okej, det är egentligen inte så illa utan det beror nog bara på kontrasten från att de senaste veckorna ha fått varit lite halv-ledig. Det har liksom varit så galet skönt att få landa i livet igen. Att inte känna någon stress eller press utan ha kunnat träna precis så mycket jag velat, kunnat unna mig extra långa pass, haft tid att verkligen laga mat, att få inreda hemma, gå på stan och bara leta inspiration, att få tid till att blogga (smålöjligt men sant) och att bara göra det jag velat. Men snart är det över med det. Snart är det dags att ta tag i studierna ordentligt igen.

Men inte riktigt än. Inte idag. Nej, idag ska jag och min kompis Lisa gå på Elle Trendspaning. Tanken var egentligen att jag skulle gå på dagens workshop och sen ralla iväg till eventet, men i förrgår fick vi en mail om at dom plötsligt ändrat starttiden. Så idag hamnar skolan på paus och livet på play. Kan leva med det, hehe!
Hoppas ni får en fantastisk dag hjärtan <3

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
alltså hur snygg outfit!lillafrokenhurtig.blogg.se
emelieekman
emelieekman,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229