Skatteåterbäring <3

I samarbete med VisitVärmland

Wihoo för skatteåterbäringen! Eller vad säger ni?
Som jag har skrivit här innan, så är mitt absolut största tips att be arbetsgivaren dra för mycket i skatt. För det första så är du då säker på att det inte blir någon restskatt och för det andra brukar man få en härlig bonus en gång om året. Vilket är fallet för mig just nu =)

Jag ska såklart vara duktig och spara undan en hel del, men samtidigt vill jag ju skämma bort mig själv lite, haha! Jag vet inte hur många gånger jag varit inne på Nelly, NA-KD och boohoo, kikat runt och sen stängt ned kundkorgen. Trots att jag hittat en hel del fint känns det lite som att jag i sånna fall köper något bara för att, och det känns superdumt!
Men så slog det mig förut att jag ju faktiskt aldrig varit på spa, och finns det något bättre sätt att skämma bort sig själv än med ett spabesök?

Visst ser det fantastiskt ut?? Bild lånad fårn Selma spas hemsida

Det finns ju spa här på ön, men samtidigt vet jag inte om man blir helt avslappnad då. Kanske borde man åka bort en bit för att verkligen känna sig borta? Jag har ju hört en hel del gott om Selma Spa, http://www.visitvarmland.se/sv/selma-spa.
Någon av er som varit där?? Vad tycker ni? Jag har ju för den delen knappt varit något i Värmland, så det skulle väl bli lite utav 2 flugor i en smäll =)

Hmm, jag får sätta mig och ta en riktig funderare på detta, haha! =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Verkligen inte!! =)matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jamen verkligen! Min sambo tycker att jag är dum i huvudet som gör så, men som sagt - tur att vi tycker olika =) Kram matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229